x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Info

Info

13 Apr 2008   •   00:00

Avion cargo prăbuşit

Un avion cargo de tip Antonov AN-32 s-a prăbuşit vineri seară la Chişinău. Aparatul, care transporta 2,3 tone de ulei, efectua un zbor pe ruta KTO 007 Chişinău – Khartoum, via Antalia. La scurt timp de la decolare, comandantul a anunţat o defecţiune şi a decis să revină pe aeroport. La apropierea de capătul pistei, aeronava a luat foc, lovind solul. Toţi cei opt membri ai echipajului şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

 

 

 

Marşul existenţei pe două roţi

Drumurile patriei au fost asaltate ieri de marşurile motocicliştilor. Sute de bikeri au ieşit pe străzi pentru a se face văzuţi! Acţiunea, organizată simultan în mai multe oraşe ale ţării, a avut scopul declarat “de a atrage atenţia asupra existenţei lor în trafic”. Motocicliştii din România sînt supuşi pericolelor din cauza neatenţiei şoferilor sau, de cele mai multe ori, a ignoranţei celor care conduc vehicule pe patru roţi. (Diana Caloianu)

 

 

 

Meteo - Vremea se va răci uşor

În următorul interval de prognoză vremea va intra într-un proces treptat de răcire. Temperaturile vor scădea întîi în regiunile vestice. Astăzi însă, sub influenţa dominantă a circulaţiei aerului dinspre vest şi sud-vest, în sudul ţării va fi cald. Ploile cu caracter de aversă îşi vor face simţită prezenţa astăzi în Maramureş, Crişana şi Transilvania. Iar luni şi marţi şi în sudul ţării sînt prognozate ploi cu caracter de aversă. Vîntul va avea intensificări în timpul ploilor. (A. Ardeleanu)

×
Subiecte în articol: eveniment