x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special INFO

INFO

03 Dec 2006   •   00:00
INFO

DESCOPERIRE - Tevi de mitraliera la vama Calafat
Aproape 100 de tevi de mitraliera si 1.650 de benzi pentru cartuse au fost descoperite ieri de politistii de frontiera de la vama Calafat intr-un tir bulgaresc, informeaza Mediafax. La vama, soferul bulgar a prezentat documentele de transport, potrivit carora in tir se aflau cinci cutii si noua paleti din lemn, care trebuia sa ajunga in Finlanda. In urma controlului, politistii au descoperit 99 de tevi de mitraliera de calibrul 7,62 mm, precum si 1.650 de benzi pentru cartuse. Sibiu

Salvamontist, decedat in misiune
Cel mai experimentat salvamontist din zona turistica Balea, Dorin B., a decedat, ieri dupa-amiaza, la peste 2.000 de metri altitudine, in timpul unei misiuni. Singurul voluntar Salvamont cu o vechime in munca de 30 de ani, Dorin Bogdan, a decedat in timp ce incerca sa recupereze schiurile unui turist salvat pe munte.

Mittal Steel - Contractul de privatizare, secret
Secretarul de stat Mircea Nicu Toader (foto) a declarat, ieri, ca publicarea contractului de privatizare a combinatului siderurgic Mittal Steel - Galati nu va fi posibila pentru ca exista un acord de confidentialitate. Toader a spus ca a solicitat AVAS sa publice contractul de privatizare, dar i s-a raspuns oficial ca tot ce a fost pentru publicare a aparut in Ordonanta 119 privind privatizarea combinatului galatean. "Atanasiu mi-a spus ca in calitate de secretar de stat pot vedea contractul. «Te uiti, dar uiti», mi-a spus Atanasiu", a precizat Mircea Nicu Toader.

×
Subiecte în articol: eveniment