x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Intălnirea de la miezul nopţii

Intălnirea de la miezul nopţii

de Gabi Golea    |    23 Aug 2007   •   00:00
Intălnirea de la miezul nopţii

Marţi seară, după ce a participat la o emisiune tv pănă la miezul nopţii, Elena Udrea s-a indreptat direct spre Administraţia Prezidenţială in autoturismul Mercedes cu numărul B25023, cu care aceasta a mai fost văzută la Palat şi in urmă cu două săptămăni. Elena Udrea a părăsit Cotroceniul după circa o oră şi jumătate, la 1:42, timp suficient pentru a analiza cu şeful statului prestaţia sa din timpul emisiunii televizate.



Fosta şefă a cancelariei prezidenţiale, Elena Udrea, a rămas atăt de credincioasă fostului loc de muncă, incăt işi face apariţia la Palatul Cotroceni şi la ore tărzii din noapte.


Marţi seară, după ce a participat la o emisiune la Realitatea TV pănă la miezul nopţii, Elena Udrea s-a indreptat direct spre Administraţia Prezidenţială in autoturismul Mercedes cu numărul B25023, cu care aceasta a mai fost văzută la palat şi in urmă cu două săptămăni. Udrea nu a negat atunci că a fost in Cotroceni, justificănd prezenţa sa timp de trei ore in palat cu o vizită pe care i-a făcut-o bunei sale prietene, fostă colegă la cancelarie, căreia i-a adus nişte cărţi de istorie politică din perioada cuprinsă intre cele două războaie mondiale.


E greu de crezut insă că in acest caz tot despre vizitarea bunei prietene ar putea fi vorba, doar dacă la Cotroceni se lucrează şi in schimbul de noapte. Elena Udrea a părăsit Palatul după circa o oră şi jumătate, la 1:42. Deşi de fiecare dată cănd o intreabă presa susţine că nu a mai vorbit de mult cu şeful statului, iată că la Cotroceni s-a indreptat pentru a analiza prestaţia sa din timpul emisiunii televizate. Şeful statului avusese şi el un program incărcat marţi seară, de la ora 20:00 participănd la şcoala de vară "Comunităţi romăneşti şi identitate Europeană", la Mogoşoaia.


ATACURI DIN AFARĂ. Postul de şef al cancelariei prezidenţiale a rămas liber după demisia Elenei Udrea de la Cotroceni. In ciuda faptului că a semnat un angajament de confidenţialitate cu instituţia, ea nu s-a sfiit să dezvăluie informaţii obţinute in timpul exercitării funcţiei, precum biletul trimis de premierul Tăriceanu preşedintelui Băsescu prin care il ruga să intervină la Parchet pentru Dinu Patriciu. Anterior Udrea se intrebase retoric şi dacă nu cumva Tăriceanu l-a sunat pe procurorul general pentru a se interesa de dosarul amicului său. Administraţia Prezidenţială nu a chemat-o in instanţă pe Udrea şi nici nu a sancţionat gestul său public.

×
Subiecte în articol: special udrea