x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Andreea Marin Banica: “E nevoie de echilibru interior ca sa poti darui”

Andreea Marin Banica: “E nevoie de echilibru interior ca sa poti darui”

11 Ian 2013   •   12:38
Andreea Marin Banica: “E nevoie de echilibru interior ca sa poti darui”

Bucurie, uimire si emotie… Acestea au fost sentimentele pe care le-a trait Andreea Marin Banica in momentul in care a aflat ca este insarcinata, dupa cum marturiseste in acest interviu acordat in exclusivitate pentru Sfatul Parintilor. Nu conta daca era baiat sau fata, pentru ca isi dorea atat de mult un copil incat nu mai conta ce avea sa fie. Bebelusul era oricum o binecuvantare de la Dumnezeu.

- Cum ai reactionat cand ai aflat ca esti insarcinata?

Am plans de bucurie, de uimire – asteptam de prea multa vreme, dupa mai multe probleme de sanatate, sa raman insarcinata si nu se intampla acest lucru – si de emotie.

- Dar cand ai aflat ca vei avea o fetita?

Mi-am dorit atat de mult un copil, incat nu mai conta ce avea sa fie, baiat sau fetita, imi doream doar sanatatea micutului, pentru ca oricum ar fi fost o binecuvantare de la Dumnezeu.

- Cum ti-o imaginai pe Violeta inainte de nastere? Seamana imaginea aceea cu realitatea de-acum?

Am fost mereu cu gandul la mama in timpul sarcinii, de aceea am si numit-o Violeta, in amintirea ei. Am avut sentimentul ca exista o legatura nevazuta intre ele, pe care nu o pot explica in cuvinte, dar realitatea o confirma astazi.

- Cum iti alinti fetita?

Ea si-a ales alintul: Teta, un fel de prescurtare a numelui sau. Uneori, pentru ca tati ii vorbeste mereu in rime, cand o intrebi cine e, iti raspunde : Teta Peta.

- Aveti vreun ritual inainte de culcare?

Da, spalatul pe dintisori si balaceala care-i place nespus, pupici, alinturi si imbratisari cat cuprinde, de parca pana a doua zi ar fi o vesnicie, rugaciunea, povestea de seara…

Care a fost cel mai greu moment in timpul exercitarii “meseriei” de mamica?

Clipele cand copilului ii este rau, cand e bolnavior te dor pe tine, ca parinte. Ai da orice sa poti lua suferinta micutului asupra ta.

Citeste articolul intreg pe Sfatul Parintilor.ro

×