x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Dezvăluirile lui Cristian Cioacă la “Marius Tucă Show” - 15 octombrie 2007

Dezvăluirile lui Cristian Cioacă la “Marius Tucă Show” - 15 octombrie 2007

30 Noi 2012   •   00:40
Dezvăluirile lui Cristian Cioacă la “Marius Tucă Show” - 15 octombrie 2007
Sursa foto: Christian Silva/INTACT IMAGES

 În cursul anului 2007, imediat după ce a fost pus sub învinuire pentru săvârşirea infracţiunii de omor, Cristian Cioacă a fost prezent de două ori în studioul emisiunii “Marius Tucă Show”.

“15 octombrie 2007. E ziua în care a fost prezent la prima emisiune în direct. Alături de avocatul său… Zi de coşmar. La ora 12:42 primeam de la el următorul SMS: “Am bilanţ la sediul secţiei. Nu pot să vin la emisiune. Îmi cer scuze.” Până atunci, nu dăduse de înţeles, în vreun fel, că nu ar vrea sau nu ar putea să vină. Acum însă, după lungi convorbiri telefonice pe care le avusese pe un alt post de televiziune, era prima oară când urma să apară pe sticlă. (...) A ajuns cu vreo două ore mai devreme, îmbrăcat la costum, cu cravată. Am stat la taclale, trei reporteri, el şi avocatul, pe o scară dintre etaje. S-a aşezat, în ţinuta de gală pe care-o avea, direct pe trepte. Părea copleşit de povestea în care devenise, peste noapte, personaj principal. “N-avem ceşti, pot să vă pun cafeaua într-o cană?”. “Nici o problemă, nici o problemă, şi acasă tot din cană o beau”. Politicos, familiar, alunecos. Un pic ameţit, un pic nedumerit, dar întodeauna sigur pe el. Îşi suna rudele şi prietenii să se uite pe Antena 1, să-l vadă... A fost singura publicitate care i s-a făcut emisiunii”.
(“Cioacă - diabolic sau nevinovat?”, Adriana Oprea-Popescu)

Click aici pentru a urmări emisiunea Marius Tucă Show din 15 octombrie 2007, invitaţi: Cristian Cioacă, Florentin Sorescu,

×
Subiecte în articol: Marius Tuca Show cristian cioaca