x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Liana Voiculescu, la Secvential: “Cred ca Dan Voiculescu si-a gasit linistea in relatia cu Dumnezeu”

Liana Voiculescu, la Secvential: “Cred ca Dan Voiculescu si-a gasit linistea in relatia cu Dumnezeu”

28 Dec 2015   •   11:18
Liana Voiculescu, la Secvential: “Cred ca Dan Voiculescu si-a gasit linistea in relatia cu Dumnezeu”

Un interviu emotionant a avut loc duminica, la emisiunea Antenei 3, “Secvential”: Adrian Ursu, realizatorul si prezentatorul emisiunii a stat de vorba despre zilele de dupa condamnarea lui Dan Voiculescu cu partenera sa de viata, Liana Voiculescu. Ea a marturisit telespectatorilor Antenei 3 seria de schimbari prin care a trecut dupa 8 august 2014 si a vorbit cu o sinceritate dezarmanta despre ele.

Una dintre intrebarile pe care Adrian Ursu a adresat-o Lianei Voiculescu a fost daca Dan Voiculescu l-a iertat pe Basescu. “Dan e un om foarte bun. Sunt convinsa ca multa vreme a cautat raspunsuri la intrebarea de ce i s-a intamplat lucrul acesta. Dar cred ca in relatia cu Dumnezeu si-a gasit linistea. Asta si pentru ca pentru prima data in viata a avut timp la discretie sa citeasca, sa discute cu el insusi. El de copil a facut sport de performanta, este obisnuit cu rigoarea unui cantonament, are spirit de echipa, este un om extrem de puternic si sunt convinsa ca va depasi orice obstacol, nu ma indoiesc de asta”, a povestit Liana Voiculescu si a continuat. “In momentul nasterii lui Iisus, Irod a dat ordin sa fie omorati toti copiii cu varste pana in doi ani, de teama sa nu vina Mesia sa ii ia locul. 14000 de copii si-au pierdut viata. IN trei ani, a putrezit pe dinauntru, a murit in chinuri. Am avut un presedinte care si-a batut joc de 7,5 milioane de locuitori. Numai Dumnezeu stie ce se va intampla”.  

×