x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Marius Florea-Vizante: "Am ajuns la 40 de ani şi-mi pare că n-am făcut mai nimic... nu că n-aş fi vrut, ci că n-am avut noroc"

Marius Florea-Vizante: "Am ajuns la 40 de ani şi-mi pare că n-am făcut mai nimic... nu că n-aş fi vrut, ci că n-am avut noroc"

12 Aug 2012   •   21:00
Marius Florea-Vizante: "Am ajuns la 40 de ani şi-mi pare că n-am făcut mai nimic... nu că n-aş fi vrut, ci că n-am avut noroc"

Este un actor fabulos, unul dintre acei actori care vor lasa in urma creatii fara pereche. Nina Cassian, in urma unui spectacol pe care l-a sustinut in America, i-a spus sa aiba grija ce face cu talentul sau, pentru ca talentul nefolosit este unul dintre cele mai mari pacate. "Ma infurie prostia agresiva si incerc sa ma manifest in limitele bunului-simt, in toate", ne marturisea Marius Florea-Vizante. Ieri a implinit 40 de ani. Ii uram "La multi ani!".

"E cald! Stau la umbra, imi privesc fetita si-mi zic: "Doamne, da sa fie mai norocoasa decat mine!". Stiu ca nu-i usor, eu am avut mult noroc pana acum... Am primit ceva talent, ma bucur de simpatia publicului, am o familie unita, am avut "intalniri" fericite... si tot asa. Ma gandesc, insa, la norocul de a avea o educatie potrivita, vremuri normale, parinti sanatosi si mai putin stresati, norocul de a nu intalni oameni nepotriviti ­ chestii pe care nu le poti conduce cu adevarat. Uite eu: am ajuns la 40 de ani si-mi pare ca n-am facut mai nimic... nu ca n-as fi vrut, ci ca n-am avut noroc. M-am nascut in comunism la bloc, lecturile obligatorii erau "inaltatoare", am devenit actor cand teatrele isi platesc actorii cu nimic, se fac 3-4 filme pe an si p-alea nu le vede nimeni (ca nu mai sunt sali de cinema), la tv e greu sa te uiti, daramite sa crezi ca poti face ceva decent ca actor, imbatranesc cand eu ma simt de 20 de ani... Pe scurt: ghinion!
Am noroc totusi, am o familie vesela, un copil care zambeste si cand doarme, prieteni buni care stiu sa rada, un public care ma sustine chiar si atunci cand eu sunt nemultumit si... nu in ultimul rand, am NOROC sa pot sa fiu de 20 cand in buletin scrie 40! C’ est la vie!"

×