x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ioan Becali: "Mutu a recunoscut!"

Ioan Becali: "Mutu a recunoscut!"

19 Oct 2004   •   00:00

Prezent aseara in emisiunea "Fanatik", impresarul Ioan Becali a pus ca Adrian Mutu este vinovat in ceea ce priveste acuzatiile de consum de droguri care i-au fost aduse de presa din Anglia. "Mutu a recunoscut!", au fost cuvintele lui Giovani.

SORIN ANGHEL, FLORIN GONGU

Ziua de ieri a fost una nebuna. Toata lumea a cautat sa afle adevarul in ceea ce priveste acuzatiile care i s-au adus lui Adrian Mutu de catre presa din Marea Britanie. Ziarele de la Londra au scris ca "Briliantul" a fost depistat pozitiv la un test antidoping, fiind suspectat ca a consumat cocaina.

ADEVAR. Lucrurile au fost limpezite aseara de procuratorul jucatorului, Ioan Becali. In vreme ce fratele sau, Victor, si Gheorghe Popescu au plecat la Londra pentru a lamuri situatia "Briliantului", Giovani a preferat sa apara pe "sticla" pentru a lamuri lucrurile. "Trebuie sa acceptam adevarul asa cum este el. Adrian Mutu a fost gasit pozitiv si trebuie sa acceptam acest lucru. Chiar si el a recunoscut acest lucru, semnand o scrisoare in acest sens. A recunoscut ca este vinovat", au fost primele cuvinte ale lui Becali.

SCHIMBARE. Daca pana acum era cel mai mare aparator al fotbalistilor pe care ii impresariaza si de pe urma carora a strans o avere uriasa, de data aceasta Becali s-a transformat intr-un adversar inversunat al "Briliantului". "Nu il inteleg pe Adrian Mutu. Mi-am pus obrazul pentru el inainte de transferul la Chelsea si el m-a inselat. Ranieri m-a intrebat ce caracter are si eu i-am spus ca se poate baza pe el. S-a dovedit insa ca m-a facut de ras. Ranieri l-a luat, Mutu a avut ocazia sa castige 3 milioane de euro, l-a bagat la inceput, a jucat bine, dar el in loc sa ii multumeasca i-a intors spatele lui Ranieri. Asta spune totul despre caracterul lui Mutu", a tunat Becali. Impresarul a anuntat ca va renunta la contractul pe care firma sa il are cu "Briliantul" daca jucatorul ii va cere acest lucru.

FAMILIE. Cel mai mare impresar roman a furnizat in direct la "Fanatik" amanunte necunoscute din viata lui Adrian Mutu. "Cand s-a insurat i-am spus ca nu e suficient de matur si nu m-a ascultat. S-a vazut ca am avut dreptate. Cand a divortat i-am spus sa nu se separe cu acte, ca poate se impaca cu fata aia si tot nu m-a ascultat. Iar am avut dreptate. I-am cumparat o vila de 800.000 de dolari si a platit-o, la fel cum a facut-o si cu apartamentul pe care i l-am cumparat sora-sii. Nu mai stiu ce sa cred despre Adrian Mutu. M-am saturat sa ma tot faca de ras. M-am saturat de acesti derbedei care atunci cand vin in tara nu le arde de fotbal. Se duc la manele si la curve", a spus Becali. Acesta a dezvaluit ca stia adevarul despre situatia lui Adrian Mutu cu mult inainte ca povestea sa respire in presa britanica. "Stiam inca de acum doua saptamani despre aceasta poveste. Mourinho m-a sunat si mi-a spus sa vin de urgenta la Londra. Mi-a promis ca nu va oferi aceasta informatie nimanui pana nu se va primi un raspuns oficial. Trebuie sa le multumesc lui Mourinho si medicului de la Chelsea pentru ca si-au tinut gura. Atunci Mourinho mi-a spus ca Adrian Mutu nu va juca in prima echipa a lui Chelsea niciodata, nici macar un minut, nici daca are toata echipa accidentata", a dezvaluit Becali.

×
Subiecte în articol: eveniment becali mutu adrian