x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Jermaine Jackson, în lacrimi: "Mai bine muream eu!" (Video)

Jermaine Jackson, în lacrimi: "Mai bine muream eu!" (Video)

03 Iul 2009   •   00:00
Jermaine Jackson, în lacrimi: "Mai bine muream eu!" (Video)

Fratele lui Michael Jackson a izbuncit în lacrimi ieri, în timpul unei emisiuni televizate, atunci când a descris momentul în care şi-a luat rămas bun de la Michael. "L-am sărutat pe frunte şi l-am îmbrăţişat", a povestit Jermaine, plin de durere şi "gol pe dinăuntru", văzându-şi fratele mort pe patul de spital.


"A plecat mult prea devreme. Nu ştiu ce simt alţi oameni, dar eu simt că mi-aş fi dorit să fiu eu în locul lui", a spus Jermaine cu lacrimi în ochi. În vârstă de 54 de ani, Jermaine nu vrea să creadă faptul că Michael ar fi înghiţit un cockteil de medicamente înainte de a muri: "Aş suferi foarte tare dacă ar fi adevărat pentru că ştiu că Michael era împotriva excesului de medicamente".

"Nimic nu se poate compara cu aşa ceva. Am pierdut un frate, un erou. Lumea îl plânge, noi îl plângem, fanii îl plâng. Este ireal. De necrezut", a mai spus Jermaine, în primul interviu acordat de la moartea fratelui său.

Cu vocea tremurândă, Jermaine şi-a şters lacrimile şi a descris momentul în care mama lui l-a sunat să-i spună că Michael a murit: "Plângea şi-mi spunea că a murit. Nimeni nu-şi poate imagina ce înseamnă să auzi o mamă care spune că i-a murit copilul"

"Michael este un dar de la Allah"

Jermaine a vorbit şi despre acuzaţiile de pedofilie care i-au fost aduse lui Michael în ultimii ani: "Ştiam că este 100% nevinovat. Eu ştiam. Cu toţii ştiam. Michael este un dar de la Allah. Allah l-a luat înapoi pentru că nu toată lumea a ştiut să-l aprecieze.

Foarte mulţi i-au făcut rău. Michael vroia binele tuturor. A vazut bunătate chiar şi în oamenii care l-au rănit. A vrut să schimbe ceva şi a încercat să facă asta prin muzica lui, versurile pe care le-a scris, acţiunile caritabile şi multe altele".

"Uită-te la acest loc", adaugă Jermaine, arătând spre locurile din Neverland. "Iubesc acest loc pentru că îl simt aici. Aici şi-a trăit copilăria", a mai spus Jermaine.



Apariţia lui Jermaine într-o emisiune de televiziune a venit ca urmare a declaraţiilor fostei soţii a lui Michael Jackson, conform cărora aceasta doreşte să obţină custodia celor doi copii mai mari ai megastarului.

Într-un interviu acordat ieri, Debbie Rowe, de 49 de ani, mama celor doi copii, Prince Michael, de 12 ani şi  Paris, de 11 ani, a declarat că este gata să fie supusă analizelor pentru a dovedi că este mama biologică a copiilor. Potrivit avocaţilor, Debbie ar putea obţine custodia şi celui mai mic dintre copii, Prince Michael II, căruia i se mai spune şi Blanket, deoarece, de obicei, judecătorii preferă să nu separe fraţii. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special michael jermaine