x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Jurnalul 25 de ani Mesaje de la cititori: Să vă citim încă un sfert de secol

Mesaje de la cititori: Să vă citim încă un sfert de secol

07 Iun 2018   •   07:52
Mesaje de la cititori: Să vă citim încă un sfert de secol

Bună seara şi "LA MULTI ANI!"

Aveam 15 ani şi eram bucuros că apărea pe piaţa media un ziar nou numit JURNALUL

NAŢIONAL. Nu mai am primele numere, dar au fost printre cele mai bune ziare de pe

vremea aceea. Am prins redacţia care se afla la etajul al 8 din renumita Casa Presei Libere. Eu m-am schimbat în bine cum aţi fost şi voi şi sper că veţi rămâne la fel.

CONSTANTIN NEACŞA, BUCUREŞTI

“Noi toți am avut ... 25 de ani! Restul este experiență! Ieri este o istorie veche. Mâine este un mister. Astăzi este un dar şi, de aceea, se numește prezent.

Aţi făcut o lungă călătorie, a cărei importanţă nu se raportează la numărul de ani, ci la ceea ce realizați, în fiecare zi, la aderarea la misiunea nobilă de a vă implica în tot ceea ce contribuie la progresul țării.

“Jurnalul” este unul dintre cele mai bune cotidiene ale României, atât prin expresivitatea sa grafică, linia sa editorială, cât și prin subiectele tratate cu un profesionalism de bună calitate...

7 iunie este o aniversare specială, nu doar pentru tine, ci și pentru noi, cititorii tăi, care te iubim şi ținem la “longevitatea” ta în peisajul publicistic din România.

La mulți ani!

Paul Gheorghiu

La mulți ani cu rezultate la fel de bune! Cu știri la fel de bune! Sănătate tuturor celor care știu care sunt adevăratele știri!

Virgil Pisică

La mulți ani cu rezultate la fel de bune! Cu știri la fel de bune! Sănătate tuturor celor care știu care sunt adevăratele știri!

Un gând pentru Jurnalul, la împlinirea a 25 de ani de activitate: Aveţi toată admiraţia noastră... Cu voi împreună ne bem cafeaua de dimineaţă... Şi tot împreună ne bem ceaiul de la ora cinci... Să vă citim cu aceeaşi plăcere şi în următorii 25 de ani!

Cristina Scacun

La mulți Ani!!!

Eram în Romania...

Acum sunt în Germania.

Au trecut anii.

Sunteți singurul ziar normal "la cap"!

Bravo!

Adrian Bochiş

Holzheim, Germania.

 

 

×