x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Jurnalul TV: Băieţii răi de gură - Capatos şi Badea: “Un show păcătos” care nu intră “În gura presei”

Jurnalul TV: Băieţii răi de gură - Capatos şi Badea: “Un show păcătos” care nu intră “În gura presei”

de Oana-Maria Baltoc    |    22 Feb 2008   •   00:00
Jurnalul TV: Băieţii răi de gură - Capatos şi Badea: “Un show păcătos” care nu intră “În gura presei”

Anteniştii Mircea Badea şi Dan Capatos vor intra în competiţie pentru audienţă fără voia lor. De la 25 februarie, ora 23:30, debutează la Antena 1 “Un show păcătos”, sub bagheta spă­şit­ului Capatos, în vreme ce la Antena 3, la 23:10, îşi intră în drepturi, după cum ştim cu toţii, “În gura presei”, emi­siunea lui Badea.

Anteniştii Mircea Badea şi Dan Capatos vor intra în competiţie pentru audienţă fără voia lor. De la 25 februarie, ora 23:30, debutează la Antena 1 “Un show păcătos”, sub bagheta spă­şit­ului Capatos, în vreme ce la Antena 3, la 23:10, îşi intră în drepturi, după cum ştim cu toţii, “În gura presei”, emi­siunea lui Badea. Pus în faţa si­tuaţiei, Dan Capatos se spală rapid pe mâini de problemă: “Cum să concu­rez eu cu fratele meu?!”. Cert este că cei care vor avea de câştigat de pe ur­ma acestei nimereli de programare vor fi telespectatorii. Doar băieţii sunt despărţiţi doar de o apăsare de buton a telecomenzii.

LA FOC AUTOMAT. Mereu pe fugă, Capatos şi Badea au făcut un raid pe la redacţia Jurnalului Naţional taman de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru a se lăsa imortalizaţi în chip de băieţi răi… de gură. Fără prea multe discuţii, şi-au pus ochelarii pe nas şi mâna pe pistol, iar imaginaţia le-a luat-o razna. S-au “mitraliat” cu vorba şi s-au îm­puş­­cat amical, sub privirile amuzate ale soţiei lui Capatos, Monica, venită să astâmpere foamea soţului cu un sandviş oferit cu drag de Valentine’s Day, pe lângă două cărţi dăruite ca hrană pentru suflet. Toată şedinţa foto s-a desfăşurat la foc automat. Mircea are emisiune de luni până vineri şi la radio News Fm, “Trafican­ţii”, de la ora 18:00, iar Capatos se gră­bea să ajungă la o înregistrare. Prin urmare, figurile à la James Bond, Matrix sau Lichidatorii din Titan, cum a ţinut să-şi boteze Mircea Badea una dintre găselniţele regizorale, au fost rapid epuizate.

PĂCATELE NOASTRE. Între două bliţuri, Capatos ne-a spus că nu va ţine nici un fel de discurs amuzant în deschiderea show-ului, după mo­delul Jay Leno şi Florin Călinescu. “Eu am un singur scenarist, nu o ar­mată, cum are Jay Leno. Mă voi ba­za pe invitaţi şi pe mine”, dar şi pe cele două asistente din emisiune, una blondă (Georgiana) şi una bru­ne­tă (Alina), am adăuga noi. Invitaţii şi măr­turisirile pe care le vor face, re­vis­ta pre­sei mondene, dar şi o serie de mo­mente realizate cu ajutorul unor ac­tori întregesc tabloul show-ului pe care îl va prezenta Ca­patos. Cât de­spre anagrama care se re­gă­seşte în ti­tlul emisiunii, Ca­patos a ofe­rit şi o ex­plicaţie: “Am toate păca­te­le la care te gândeşti şi câteva pe deasupra… ca şi voi”.

 

TRĂIM ÎN ROMÂNIA. Pe final de material ne-am gândit să vă spunem ce-i place lui Badea în România, că împotriva celor mai puţin plăcute l-aţi tot auzit tunând şi fulgerând: “Îmi place patul meu de-acasă. Şi salteaua. Pentru că e ortopedică”.

 

• Citiţi şi celelalte articole din Jurnalul TV

×
Subiecte în articol: special badea capatos