x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special "Marius Tuca Show" - Evenimentele săptămănii

"Marius Tuca Show" - Evenimentele săptămănii

de Carmen Dragomir    |    19 Noi 2007   •   00:00
"Marius Tuca Show" - Evenimentele săptămănii

Despre măndria de a fi romăn, despre diaspora şi despre destinele maeştrilor muzicii şi actoriei romăneşti, in cele patru zile de talk-show.

Luni, 12 noiembrie, "Marius Tucă Show" l-a avut ca invitat pe boxerul Lucian Bute, cel care la 19 octombrie a devenit campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. Datorită lui, numele Romăniei a făcut din nou inconjurul lumii. "Mister KO" şi comentatorul sportiv Adrian Fetecău au povestit cum au simţit măndria de a fi romăn la Centre Bell din Montreal. Tot luni s-au aflat in studio şi membrii trupei sărbeşti Amaro Del.

Marţi seară, doamna Gica Dobrin a povestit ce a insemnat viaţa sa alături de marele Dobrin, in cei 41 de ani trăiţi impreună. In partea a doua a emisiunii, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Stelu Enache şi maestrul Gheorghe Zamfir au vorbit despre noul album pe care l-au lansat impreună. Totodată, cei trei artişti au susţinut un recital live, o muzică de suflet inspirată de ritmurile aromănilor.

Miercuri, la ediţia specială "Ambasadorii", Ion Ţiriac, Răzvan Mihai Ungureanu, fost ministru de Externe, şi maestrul Johnny Răducanu au vorbit despre diaspora.

Săptămăna a fost incheiată la "Marius Tucă Show" cu un regal oferit de Florin Piersic şi Emilia Popescu. In aceeaşi seară a fost prezentat şi cazul tinerei Irina Goran. O copilă de 17 ani care iubeşte violoncelul nu-şi mai poate urma visul din cauza scandalului şi a bătăilor din familie.


Magicienii teatrului

  • "Vă apreciez enorm, dle Piersic, pt poveştile cu morală. De s-ar ţine cont de ele, ce bine ar fi! Vă mulţumesc" Tina, Brăila
  • "Dl Piersic, povestiţi acea intămplare cu găina şi cocoşul din curtea unei femei la care forţat de imprejurări aţi innoptat!"
  • "Dacă ar ţine o săptămănă emisiunea, voi sta nemişcat in faţa televizorului. Te iubesc, Florine, Emilia! Sunt un cioclofendăr pe nume Lucian din Timişoara şi aş dori să vă văd căt mai des la tv!"
  • "Aş sta toată viaţa să ascult poveştile domnului Florin Piersic. Deşi am doar 23 de ani, il idolatrizez şi sunt măndră că Romănia are parte de un asemenea om. Şi eu am primit o lovitură puternică de la viaţă, recent a murit tatăl meu, omul pe care l-am iubit cel mai mult pe lumea asta" Lavinia, Blaj
  • "V-aş asculta zile in şir! Mă bucuraţi, mă intregiţi, mă faceţi OM! Vă mulţumesc pentru dragostea şi dăruirea dumneavoastră!"
  • "Am 14 ani, am fost la spectacolul «Străini in noapte» săptămăna trecută la Craiova şi am rămas profund impresionată de piesă şi de felul remarcabil in care a fost pusă in scenă, ieşind din sală cu ochii in lacrimi. Mulţumim pentru tot ce aţi făcut şi faceţi pentru publicul romăn! Cu mult respect pentru două suflete mari şi frumoase, pentru doi geniali" Oana Baciu, Craiova
  • "Ziua vine datorită dlui Piersic şi a oamenilor care il iubesc pe acest mesager al zămbetului" Cristi, Iaşi


Romăni de care suntem măndri

  • "Felicitări, domnule BUTE! Meritaţi tot respectul romănilor! Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut! Sunteţi un exemplu de voinţă şi dorinţă!" Marius, Tulcea
  • "Mulţumim, campionule, eşti un adevărat romăn" Virgil
  • "Lucian, eşti cu adevărat un campion! Dle, să trimitem şi italienilor un newslleter... Braşovul vă salută!"
  • "Lucian, eşti gura de oxigen de care are nevoie Romănia acum, in valul ăsta de xenofobie din Italia. Datorită ţie sunt măndru că sunt romăn. Succes in februarie şi poate vei unifìca centurile in Romănia, să te vedem triumfănd acasă." Bogy, un puşti din Bacău
  • "Felicitări domnului BUTE! Ai un zămbet frumos. Ştiu că certitudinile tale nu sunt adevăruri ce
  • şi-au uitat echivocurile, ci imagini ale identităţii sufletului tău" Cristina
  • "Lucian! Nu voi uita niciodată acel moment din finalul galei, cănd cu lacrimi in ochi ai mulţumit romănilor şi părinţilor tăi" Doru, Galaţi


Romănia versus Italia

  • "Cei mai rasişti sunt italienii, inşişi demnitarii lor, cum ar fi BOSSI, care a vrut să taie Italia in două, considerănd că meridionalii lor de la ROMA in jos sunt ţigani. Să nu uităm emigranţii lor ce au făcut in America şi nu i-a mai omorăt nimeni. E slab statul romăn, domnu’ Tucă. Stau de 8 ani in Italia şi ştiu multe. O seară bună"
  • "Domnule Johnny, sunteţi extraordinar, un muzician model. Vă mulţumim că existaţi!" Maria din Oradea, elevă pianistă
  • "In anii ’30, conducătorii Germaniei au numit pe duşmanii ţării: evreii. După cele din Iitalia, acum cred că inţeleg mai bine ce au simţit evreii"
  • "Romănia nu ar trebui să se plece in faţa statului italian, şi in Romănia sunt italieni care incalcă legile. Ar trebui să pregătească o campanie de promovare a ţării şi a cetăţenilor ei care muncesc legal in străinătate. Străinii nu ne cunosc, in afara articolelor mass-media, nu foarte relevante"


Dacă in viaţa dumneavoastră se intămplă ceva deosebit, dacă asistaţi la un eveniment special, spuneţi-ne la telefoanele 021/208.75.00, 021/208.76.00, scrieţi-ne la adresa tucashow@antena1.ro sau trimiteţi SMS la 1313 (mesajul trebuie să conţină textul TUCA SHOW şi MESAJUL TÃ...U).

×
Subiecte în articol: special