x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Medicii starului american, acuzaţi de "şarlatanie"

Medicii starului american, acuzaţi de "şarlatanie"

26 Iun 2009   •   00:00

Tarak Ben Ammar, fost manager al lui Michael Jackson, i-a calificat, astăzi, drept "criminali" pe medicii "şarlatani" care au profitat, în opinia sa, de faptul că starul american era un "ipohondru" care "se îndopa" cu medicamente.



"În mod evident, criminalii din acest caz sunt medicii lui, care l-au tratat de-a lungul întregii sale cariere, care i-au distrus chipul, care i-au dat medicamente pentru a anihila durerea", a declarat Tarak Ben Ammar, omul de afaceri tunisian devenit producător de film şi manager muzical.

"Nu putea să mai doarmă şi lua somnifere. Era un ipohondru şi nu se ştia niciodată dacă era cu adevărat bolnav, pentru că era înconjurat de medici şarlatani, care trăiau de pe urma acestor boli ale sale, care îi prescriau medicamente şi vitamine de mii şi mii de dolari...", a continuat Tarak Ben Ammar, care a fost managerul starului american într-unul din turneele mondiale ale cântăreţului, la sfârşitul anilor '90.

În opinia acestuia, Michael Jackson a murit "din cauza unei crize cardiace, pentru că lua tot felul de medicamente", dar, cu toate acestea, el nu l-a văzut niciodată luând droguri, scrie AFP, citată de Mediafax.

"Se hrănea prost, nu ducea deloc un stil de viaţă sănătos, nu putea să facă sport. Toţi aceşti factori ar fi avut aceleaşi efecte asupra oricărui om", a concluzionat aceeaşi sursă.

Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles, unde a fost internat de urgenţă în urma unui stop cardiac.

Brian Oxman, purtătorul de cuvânt al familiei Jackson, a sugerat, într-un interviu acordat postului de televiziune CNN, în noaptea de joi spre vineri, că moartea starului american ar putea avea legătură cu medicaţia prescrisă.

Potrivit Access Hollywood, Centrul de medicină legală din Los Angeles va efectua autopsia lui Michael Jackson vineri, rezultatele preliminare ale acesteia urmând a fi făcute cel mai devreme vineri. Testele toxicologice, care vor stabili cu exactitate cauza morţii, vor dura, însă, câteva săptămâni. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special