x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Michael Jackson a fost lăsat de cardiologul lui să moară

Michael Jackson a fost lăsat de cardiologul lui să moară

de Sînziana Stancu    |    24 Iul 2009   •   00:00
Michael Jackson a fost lăsat de cardiologul lui să moară
Sursa foto: Houston Chronicle/

Primul pe lista suspecţilor de omucidere în ancheta criminalistică a Poliţiei şi Procuraturii din Los Angeles, cardiologul megastarului, doctorul Conrad Murray, este bănuit că ar fi adormit şi l-ar fi lăsat singur pe Michael după ce i se făcuse rău şi se prăbuşise.

Mama lui Michael, Katherine, este cea care a făcut aceste dezvăluiri în faţa unui prieten de familie, chirurgul plastician Steven Hoefflin, după cum scrie The Sun. Familia artistului are serioase semne de întrebare privind rolul pe care l-a avut doctorul Murray în moartea lui Michael, deoarece, după cum au povestit membri ai personalului lui, cardiologul îi injectase artistului puternicul anestezic Propofol, cu o oră înainte, retrăgându-se imediat într-o cameră alăturată, unde a adormit sau s-a prefăcut doar că adormise pe canapea. Propofolul se pare că a pus capac amestecului de sedative şi analgezice, pe care Michael obişnuia să le ia în fiecare zi.

Zilele trecute, la biroul doctorului Murray a descins un "contingent" de anchetatori, care au scotocit până la ultimul colţişor după dovezi de omucidere. Nu se ştie deocamdată ce au găsit, însă site-ul TMZ scrie că au fost opt maşini ale Agenţiei antidrog, detectivi din cadrul Poliţiei din Los Angeles, precum şi poliţişti din Houston şi zece membri ai Tactical Diversion Team. Miercuri dimineaţă, aceştia cercetaseră şi clinica lui Murray din Houston. Medicul se afla în Nevada când a avut loc raidul în birourile sale, în uma căruia anchetatorii au ieşit cu 21 de documente şi cu hard-discul unui computer cu date profesionale ale medicului.


Prince Michael, forţat să-şi vadă tatăl murind
0-97858-untitled1.jpgPublicaţia britanică Daily Mail dezvăluie şi că doctorul Murray l-a forţat pe fiul cel mare al lui Michael să asiste la resuscitarea artistului, pentru că avea nevoie de un martor. Pentru Prince Michael, în vârstă de 12 ani, momentele finale ale vieţii tatălui său rămân ca o "traumă", mai scrie publicaţia britanică, citând mărturiile medicului chirurd Hoefflin. "Familia crede că Murray a procedat astfel, pentru ca un membru al familiei lui Michael să vadă că el a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să îl salveze", a povestit Hoefflin, care crede că Michael murise cu două ore înainte ca Murray să ajungă la vila lui.


Mama misterioasă
Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale vieţii lui Michael e pe cale de a fi dezvăluit. Este vorba despre mama misterioasă a celui de-al treilea copil al artistului, Prince Michael II sau Blanket, despre care Michael a spus întotdeauna că a fost purtat de o mamă-surogat, al cărei nume nu i l-a pomenit niciodată. Dar numele lui Shy Pia Bhatti, o asistentă de stomatologie, de vreo 45 de ani, este tot mai des pomenit de presă, care susţine că este nu numai mama biologică a lui Blanket, ci şi cea a unui fiu "secret" a lui Michael, Omer Bhatti, care are acum 25 de ani şi ar fi fost rezultatul unei singure nopţi de dragoste a ei cu Michael, în 1984, după cum scrie revista Star.

Publicaţia mai scrie că Shy Pia trăieşte într-o suburbie a capitalei norvegiene, adică la peste 8.000 de kilometri depărtare de fabuloasa fermă "Neverland" a lui Michael. Până acum ea a refuzat ofertele tuturor publicaţiilor care i-au cerut să le acorde un interviu, pentru că "Pia i-a jurat lui Michael că nu va dezvălui niciodată secretul despre Blanket", susţine o sursă care a făcut dezvăluiri revistei Star, adăugând că "e suficient să o vezi împreună cu el. Se comportă ca şi cum ar fi copilul ei, dintr-un motiv foarte simplu: chiar este!".

×
Subiecte în articol: special michael