x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Michael Jackson, povestiri din criptă

Michael Jackson, povestiri din criptă

08 Sep 2009   •   00:00
Michael Jackson, povestiri din criptă

Preţul parcelelor din cimitirul Forest Lawn Memorial Park, aflate în apropierea locului în care megastarul se odihneşte, a explodat. Reporterii de la TMZ au stat de vorbă cu un reprezentant de vânzări de la cimitir şi au aflat că, de când Michael Jackson "s-a mutat la noi", preţul parcelelor a crescut cu 2000- 3000 de dolari fiecare.



"Până la moartea lui Michael Jackson, un loc costa 7000 de dolari. Acum preţul este de la 10.000 de dolari în sus. Aşa se întâmplă ori de câte ori moare o personalitate şi este adusă aici. Imediat, este afectat şi preţul parcelelor din jur. De exemplu, sunt persoane care deţin locuri de veci în apropierea lui Michael Jackson şi vor să le vândă în schimbul a 35.000 de dolari fiecare", a declarat reprezentantul cimitirului.

Reporterii TMZ au stat de vorbă cu unul dintre "norocoşii" care deţin astfel de locuri de veci. "Trebuie să cântărim cu atenţie toate variantele pentru că răspunsul a fost unul extraordinar. Sunt  multe persoane capabile să ofere foarte mulţi bani pentru a fi înmormântate lângă Michael Jackson", a declarat acesta.


×