x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Mihai-Răzvan Unguent mută bătăturile la RA-APPS

Mihai-Răzvan Unguent mută bătăturile la RA-APPS

19 Sep 2012   •   16:15
Mihai-Răzvan Unguent mută bătăturile la RA-APPS

Dupa ce a bajbait-o cateva zile de la publicarea de catre Jurnalul National a listei de parfumuri, unghiere, balsamuri, plasturi pentru basicute si produse de nas-gat si urechi, Mihai Razvan Unguent emite un comunicat al Fortei Civice de tot rasul. "Prostiutele" au devenit dintr-o data lucruri serioase, importante care i-au sifonat definitiv fata imbalsamata de paleta larga de alifii, lotiuni si odecolonuri, MRU incearca sa scape basma curata cu o miniunica mare: cica lista prezentata nu reprezinta o cerere a primului-ministru ca persoana, ci ce a considerat RA-APPS ca trebuie sa comande3 pentru acoperirea activitatilor de protocol".

Cititi si:
Premierul unghiera (servetele Puff)
Premierul distilerie (servetele Puff si unghiera)

Asadar, bataturile, ceara din urechi, mirosul naduselii, toate erau anticipate de functionarii RA-APPS care nu s-au intalnit niciodata cu unguentul. Cititi si va cruciti!

"Bucuresti, 19 septembrie 2012: Voi face cateva scurte precizari in legatura cu informatiile aparute in presa despre sumele pe care le-as fi cheltuit in calitate de premier. Asa cum am mai spus-o, asa-zisele dezvaluiri nu au nici o valoare de informare si reprezinta un evident atac la persoana, generat probabil de ingrijorarea adversarilor mei politici fata de ascensiunea mea in sondaje.

Oriunde in lume, un sef de guvern are alocat un buget pentru cheltuieli specifice. Suma vehiculata nu reprezinta cheltuielile personale ale primului ministru, ci cheltuieli de protocol cerute de activitatea de reprezentare la nivelul palatului Victoria si ma refer aici la toate activitatile echipei mele, incluzand primirea delegatiilor oficiale din strainatate, a delegatilor oficiali de inalt nivel, sedinta de guvern comuna Romania - Moldova etc.

Lista prezentata nu reprezinta o cerere a primului ministru ca persoana, ci ceea ce a considerat RA-APPS ca trebuie sa comande pentru acoperirea activitatilor de protocol.

Nu pot sa nu remarc faptul ca sunt atacat intr-o perioada de plina coagulare a dreptei, la scurt timp dupa ce am fost ales presedinte al partidului FORtA CIVICa si dupa semnarea protocolului Aliantei Romania Dreapta. Toate aceste eforturi ale noastre de a ne constitui intr-un adevarat pol de centru-drepata starnesc ingrijorare in randul stangii socialiste, care, iata, contraataca asa cum stie mai bine. Acest atac la persoana nu face decat sa ne aduca aminte cat de jos a ajuns nivelul discursului public si al actiunii politice in Romania.

Subliniez inca odata ca sunt adeptul transparentei totale si al eficientizarii cheltuirii banului public, asa cum am aratat-o de altfel in exercitarea mandatului meu de premier. Reamintesc ca in calitate de prim ministru am cerut tuturor ministerelor sa afiseze transparent pe site cheltuielile pe care le efectueaza. Acest lucru vine dintr-o preocupare reala pentru cheltuirea cu responsabilitate a banului public.

In acest sens, dat fiind interesul public pentru informatiile legate de cheltuielile de protocol, cer guvernului actual sa-si faca publice aceste cheltuieli. Il asigur pe domnul Prim Ministru ca nu imi voi pierde buna-credinta intr-atat incat sa le consider ca fiind cheltuielile sale personale".

×