x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Moşul pleacă în căutarea copiilor cuminţi

Moşul pleacă în căutarea copiilor cuminţi

de Loreta Popa    |    15 Dec 2009   •   00:00

În decembrie, Moş Crăciun a decis să caute cât mai mulţi copii cuminţi, drept urmare a plecat în căutarea lor prin diverse locuri. Până la Crăciun, el a decis să calce şi pragul celor de la City Mall. Aici, pe lângă oferta variată de magazine, restaurante, cafenele şi divertisment, atât Moşul, cât şi vizitatorii au parte de un Târg de cadouri şi suveniruri numit "Împreună de Crăciun".

"Clubul de excelenţă", în parteneriat cu Fundaţia Dan Voiculescu, organizează la City Mall până la 23 decembrie work-shopuri, spectacole de muzică şi dans, concursuri, Petrecerea din Cutie, face-painting şi baloane modelate cu clovnul Marcelino şi prinţesa Sarina, dar oferă şansa unor coruri şi trupe de copii să cânte colinde, iar animatorilor costumaţi în spiriduşi şi Crăciuniţe să ofere copiilor bomboane şi baloane. Împreună cu "Asociaţia Inima copiilor", City Mall a demarat şi un proiect cu scop umanitar. Astfel, din dorinţa de a sprijini comunitatea locală, a fost amplasată la parterul centrului comercial o urnă  unde vizitatorii pot să doneze jucării. Acestea vor ajunge în ziua de Crăciun la copiii din Spitalul Marie Curie.

"Conceptul Târgului de Crăciun vine în completarea ofertei noastre de magazine, restaurante şi divertisment făcând  parte din programul de loializare creat pentru clienţii noştri. Ne-am dorit ca în luna cadourilor să oferim publicului o locaţie ideală pentru petrecerea timpului liber, un spaţiu de poveste unde pot găsi cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi", a declarat Mihai Agaficioaia, general manager City Mall. Clienţii fideli pot participa la campania "Tombola de Crăciun!", cu premii instant şi multe premii la extragere: 2.000 de premii instant (decoraţiuni de Crăciun), 100 de vouchere de shopping în valoare de 100 RON, două excursii la Istanbul oferite de Christian Tour, 10 MP 4 Play-ere oferite de Euro Mall, electrocasnice oferite de Home & COOK, 20 de coşuri de cumpărături oferite de supermarketul Primăvara, vouchere de 50 RON oferite de Sprider Stores, 10 telefoane cu cartele prepay şi alte 10 cartele de 4 euro fiecare oferite de Vodafone. Atmosfera magică a sărbătorilor este dată de mii de luminiţe şi globuri, totul devenind parcă un tărâm de poveste.

×
Subiecte în articol: eveniment