x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Murgeanu: “Nu am nici o legătură cu animalul ăsta!”

Murgeanu: “Nu am nici o legătură cu animalul ăsta!”

de Dorian Cobuz    |    Dana Cobuz    |    06 Mar 2010   •   00:00

Răzvan Murgeanu, secretarul de stat pe spetele căruia secretara sa şi George Iscru au colectat diverse „comisione" de la firme tentate cu lucrări publice, neagă orice fel de implicare în această afacere.

"Nu am nici o legătură cu acest animal, cu acest escroc!", ne-a spus categoric secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Turismului. Cât priveşte informaţiile noastre că cel puţin cinci angajaţi ai ministerului au avut relaţii cu George Iscru, Murgeanu a fost la fel de categoric: "Nu ştiu nimic. Fiecare să răspundă pentru faptele sale!".

Despre Laura Gîtlan, secretara sa personală, Răzvan Murgeanu a spus că este o „amărâtă cu doi copii" şi că are îndoieli privind implicarea sa în escrocheria desfăşurată de Iscru. "I-am cerut o notă explicativă scrisă. Acum sunt plecat la Buzău, dar când mă întorc luni vreau să văd ce explicaţii a dat", ne-a declarat secretarul de stat în cursul zilei de vineri.

Mai mulţi oameni au povestit reporterilor că Laura Gîtlan participa la "întâlnirile de afaceri" ale lui "geo7geo7", de multe ori venind chiar cu o maşină de la minister."Soţia lui Iscru" şi-a însuşit diverse "roluri" pentru a-i convinge pe oamenii de afaceri spoliaţi: ba angajată a Ministerului Mediului sau apropiată a ministrului Elena Udrea, ba responsabilă cu proiectele europene...

Totuşi, Răzvan Murgeanu a recunoscut că, în urmă cu aproximativ două luni, la biroul lui s-a prezentat o doamnă, femeie de afaceri, care i-a reclamat aceleaşi aspecte ca şi reporterul Jurnalul Naţional. "I-am cerut să rezolve această problemă şi i-am spus că nu mai vreau să aud niciodată de aşa ceva".

Citiţi luni:
Cine sunt „oamenii" lui George Iscru, funcţionarii publici care i-au favorizat afacerea cu „Şpăgi pe contract"

×
Subiecte în articol: special