x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special "Nimic despre papagali"

"Nimic despre papagali"

de Oana Georgescu    |    28 Iun 2009   •   00:00
"Nimic despre papagali"
Sursa foto: Dragoş Constantin/

După cum bine ştiţi, Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", continuatorul de drept şi de fapt al tradiţiei revistei româneşti, are o activitate neîntreruptă de 81 de ani în acest domeniu. Timp în care s-a impus ca o instituţie artistică de prestigiu, ce se bucură de preţuirea unui public numeros.

Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, Cristina Stamate (actriţa a lansat de curând cartea "Femeia Hopa Mitică" prefaţată de Stela Popescu), Adriana Trandafir, Valentina Fătu, Adrian Enache, Miruna Birău, Liliana Mocanu, Ortansa Stănescu, Raluca Guslicov, Ana Maria Donosă, Cristian Simion, Nae Alexandru şi Paul Talaşman, Mirela Boureanu, Daniela Cristea şi Alin Gheorghişan fac parte din distribuţia premierei estivale pe care Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" o va prezenta - tot în premieră la Grădina Herăstrău deschisă oficial la 9 mai cu ocazia Zilei Europei.

Regia acestui divertisment muzical-umoristic cu texte savuroase semnate de Nae Lăzărescu, Vasile Muraru şi Sorin Petrescu, este semnată de inegalabilul Biţu Fălticineanu, o "legendă" a Teatrului de Revistă, dar mai ales creator al celebrelor reprezentaţii de la Grădina Boema, rămase încă în memoria bucureştenilor şi nu numai.

ÎN FORŢĂ
Iată că după ani şi ani Teatrul de Revistă revine în forţă la 4 iulie, începând cu ora 20:00 cu premiera intitulată "Nimic despre papagali" în care va evolua şi Ansamblul de Balet al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" (coregrafia: Cornel Popovici). Responsabilii cu "muzica bună" sunt Dan Ardelean şi Dan Dimitriu, iar câteva momente muzicale vor aparţine şi directorului Alexandru Arşinel, îndrăgitul actor pregătind lansarea în curând a unui album de evergreen-uri.

Acesta a aniversat la începutul lunii iunie 70 de ani şi a fost sărbătorit la Teatru de membrii trupei, de prieteni, colaboratori şi de admiratorii şi spectatorii săi de-o viaţă "Semnificaţia titlului acestei premiere o veţi putea desluşi doar dacă veţi vedea spectacolul care va fi cu siguranţă marele succes al verii şi asta până în toamnă când vom inaugura - sperăm, cu premiera APLAUZE, APLAUZE dedicată celor 30 de ani de carieră a cuplului Stela Popescu - Alexandru Arşinel, Sala Savoy de pe Calea Victoriei".

Spectacolele stagiunii 2009 a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" vor continua toată luna iulie, în fiecare week-end, la Sala Rapsodia de pe Lipscani şi bineînţeles la Teatrul de Vară din Herăstrău. Biletele pentru premieră se găsesc la Casele de Bilete ale Grădinii Herăstrău şi la Teatrul de Revistă "C. Tănase" - Sala Rapsodia, Str. Lipscani nr. 53.

×
Subiecte în articol: tentaţii