x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Nunta damboviteana

Nunta damboviteana

de Catalina Iancu    |    23 Iul 2006   •   00:00
Nunta damboviteana

Irinel Columbeanu si aleasa lui s-au casatorit ieri, la Snagov. Monicai Gabor i s-a facut rau in biserica in timpul slujbei religioase.

El "domn", ea "cetateana"

Nunta damboviteana numita pompos "nunta secolului" a fost "asezonata" cu toate picanteriile mioritice. Iri s-a insurat la aproape 50 de ani, iar Monica Gabor a devenit doamna Monica Columbeanu. Daca nunta s-a transmis in direct, poate vom vedea si nasterea copiilor tot in direct!

Ieri a avut loc la Snagov asa-zisul "eveniment al secolului", nunta mediatizatului cuplu Monica Gabor si Irinel Columbeanu. "Evenimentul secolului" poate doar pentru B1 TV, care a transmis in direct nunta-maraton (intre orele 10:30 si 16:00) si care n-a mai avut probabil asemenea audienta in viata lui. Casatoria civila s-a desfasurat pe pontonul resedintei miliardarului, si a fost urmata de ceremonia cununiei religioase care a avut loc la Manastirea Snagov.

Asadar, "nunta secolului" s-a transformat in "nunta barfelor". Asa cum de la bun inceput au anuntat prezentatoarele Roxana Iliescu si Mbela. "Vom reveni in studio, cu ce stim mai bine: comentarii si barfe". Ele au spus-o. Si pentru asta au avut si invitati pe masura - astrologi, designeri, ziaristi - , care au comentat si analizat nunta pe toate fetele.

LA CALD. Reporterul special Gina Tanase a asigurat transmisia de la resedinta mirilor. Era cu gandul la porumbeii "programati" sa zboare la un moment dat, altfel nu se explica faptul ca a scapat si ea cativa "porumbei": "Va fi un adevarat spectacol, fiindca am vazut lucruri spectaculoase". Sau: "Vi s-au intamplat mai multe cununii in comuna Ciolpani?" Primarul s-a "molipsit" si el de la profesionalismul reporterului si, la oficierea casatoriei, lui Iri i s-a adresat cu "domnule Irinel Columbeanu", iar Monicai cu "Cetateana Monica Gabor". Asadar, Irinel este un "domn", iar Monica "cetateana". Nici cununia religioasa n-a trecut fara peripetii. Monicai i s-a facut rau in biserica si era cat pe ce sa lesine. Iar speculatiile au si aparut: "Din cauza caldurii, sau poate o fi insarcinata", si-au dat cu parerea carcotasii.

BARFE. De ce le-a fost frica lui Iri si Moni n-au scapat. De "rudele sarace" care n-au venit costumate regulamentar. De altfel, au fost "taxati" toti cei care n-au respectat eticheta. Mai ales barbatii care au venit doar in camasa, fara haina de la costum. Ce s-a mai barfit? Diferenta de varsta a fost pe primul loc.

Apoi, diferenta de inaltime dintre cei doi. Faptul ca familia Monicai n-a venit la nunta. Ca mireasa nu si-a asortat bratara cu colierul. Ca barbatii nu stiau sa duca buchetul de flori si pareau ca duc o matura. Invitatii au fost mai mult oameni de afaceri, caci se pare multe dintre vedete nu au vrut sa vina la nunta.

Cel mai sincer i-au caracterizat pe miri oamenii simpli, interpelati pe strada, care au spus despre Irinel ca este "la o varsta inaintata", "plin de el", "om cu bani", iar despre Moni ca "stie ce vrea", "stie sa profite de viata", "e un pic imatura" si "gasculita". Nunta propriu-zisa, cu 11 feluri de mancare, artificii si daruri, s-a desfasurat de la ora 20:30 si pana dimineata.

×
Subiecte în articol: eveniment nunta