x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Premierul distilerie (şerveţele Puff şi unghieră)

Premierul distilerie (şerveţele Puff şi unghieră)

18 Sep 2012   •   18:25
Premierul distilerie (şerveţele Puff şi unghieră)

Tuns, ras, frezat, cu unghiile taiate, pomadat, uscat, curatat in nas si in urechi, spreiat, parfumat, cu plasturii mici pusi pe basici, proaspatul premier de scurta durata, MRU, ce-si mai putea dori sa aiba la indemana, in Palatul Victoria, ca sa se simta bine, sa fie in deplina putere sa serveasca binelui natiunii? O bauturica fina, ce abureste cerul gurii si-si lasa licoarea usor in sange, cat sa uiti de grijile bugetului si de scandarile manifestantilor. Ce-mi doresc eu mie? Barul plin sa fie! Si a fost data comanda: Palat Victoria, special, in 12.03.2012. Cinci sticle bauturi aperitiv, sapte sticle whisky 18 ani vechime (fara sot, pentru ca de sticla de CHIVAS se atinge doar oaspetele de la Cotroceni, nici nu stii cand vine!), doua marci cogniac frantuzesc, 24 de sticle cu vin si sa fim patrioti din Husi, trei baxuri vin princiar special reserve – cu indicatia – pe spate busuioaca de Bohotin (!!!).

Era ultima pe comanda, erau cazuti pe spate? In 12 martie, cand se facea – din bani publici – comanda speciala pentru barul primului-ministru, Jurnalul National tocmai aflase ca nevasta lui MRU incasa de multi ani cate 7.000 de euro pe luna de la OMV, platiti direct de la Viena. La aflarea vestii, precis ca MRU a data gata o sticla pentru ca l-a scos muierea din foame.

Fisele de magazie cu produse pentru MRU achizitionate de Guvern au fost solicitate Jurnalului National de Monica Macovei pentru "mapa de integritate" a candidatului Caii Drepte.
______________________________________________
Campari - 1 st.
Gin Beefeater - 1 st.
Rom Bacardi - 1 st.
Rom Havana - 1 st.
Whischy Balvenie 18 - 2 st.
Whischy Glenfiddich 18 - 2 st.
Whischy Chivas Regal 18 - 1 st.
Whischy La Gavulin 18 - 2 st.
Coniac Martell - 1 st.
Coniac Hennessy - 1 st.
Vin Brunello di Montalcio - 6 st.
Vin Chablis alb - 6 st.
Vin Soare rosu - 6st.
Vin Printul Mircea rosu - 6 st.
Vin Princiar Special Rezerve - 3 bax
(Pe spate Busuioaca de Bohotin)

______________________________________________
Cititi si "Premierul unghiera (servetele Puff)"

×