x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Profețiile lui Rasputin. Ce spunea despre bomba atomică, zborul pe lună şi comunism

Profețiile lui Rasputin. Ce spunea despre bomba atomică, zborul pe lună şi comunism

de Dan Cuandi    |    23 Apr 2014   •   15:32
Profețiile lui Rasputin. Ce spunea despre bomba atomică, zborul pe lună şi comunism

Conducătorii ruși, de la Ivan cel Groaznic și până în perioada modernă, la Brejnev și Elțîn, au fost puternic atrași de paranormali, astrologi și vindecători.

Mai toți personalități puternice, "bolnavi" de mărire, convinși că omenirea începe și se termină cu ei, liderii ruși au vrut să fie tot timpul cu un pas înaintea timpului. Au vrut să-și știe viitorul, au vrut să trăiască veșnic, dacă s-ar fi putut. Din acest motiv, au avut grijă să se înconjoare de persoane cu puteri extrasenzoriale, astrologi, bioterapeutți etc.

Pentru unii dintre ei a fost benefic, cum este exemplul lui Brejnev, căruia faimoasa Djuna i-a prelungit viața, sau al lui Elțîn, care nu a luat niciodata o decizie importantă fără să-și fi consultat astrologul. Lucrurile nu au stat la fel în cazurile lui Ivan cel Groaznic, Lenin, Stalin sau al țarului Nicolae al II-lea. Acesta din urma a crezut orbește în Rasputin, despre care nimeni nu poate spune cu siguranță nici astăzi dacă a fost demon sau înger. Cert este însă că influența lui asupra familiei țarului a fost una nu tocmai fastă. 

În februarie 1916, Rasputin a prevestit distrugerea a două orașe japoneze cu bombele atomice americane.

"Alerga prin odaie și, speriindu-i pe toți, îi îndemna să se roage. Striga cu voce groaznică, spunea că vede oameni care ard în foc, vede o insulă, două orașe și, deodată, nu mai sunt nici orașe, nici oameni".

Articolul complet pe revistafelicia.ro.

Citește și „Moaștele” lui Rasputin, la Muzeul Erotismului din Sankt Petersburg

Fiica lui Rasputin: dresoare de lei și biografă a „sfântului” rus. Controversa cu privire la sexul lui Rasputin (VIDEO și galerie foto)

Femeile lui Rasputin! Între orgie și har divin




×
Subiecte în articol: rasputin profetiile lui rasputin felicia