x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Snow Show 2009

Snow Show 2009

de Sorin Anghel    |    29 Noi 2009   •   00:00
Snow Show 2009

Primul târg dedicat sporturilor de iarnă se va deschide începând de joi, 3 decembrie, la Băneasa Shopping City. SnowShow va aduna în acelaşi loc pe importatorii de echipament, agenţiile de turism şi gaşca de la H20, care va organiza încă un eveniment "urban".



De multă vreme s-a vorbit despre o întâlnire care să-i aducă în acelaşi loc pe cei implicaţi în "industria" sporturilor de iarnă de la noi din ţară. Anul acesta, Băneasa Shopping City va fi gazda SnowShow 2009, primul târg din România care îi va aduna în acelaşi loc pe amatorii de sporturi extreme, producătorii şi importatorii de echipament, transportatorii pe cablu, hotelierii, agenţiile de turism, primăriile din cele mai importante staţiuni montane, Federaţia Română de Schi şi Biatlon, precum şi cele mai importante mijloace de informare ale acestei comunităţi aflate într-o continuă dezvoltare. Organizatorul, Avanz Fairs&Events, se aşteaptă la peste 5.000 de vizitatori.

În perioada 3-6 decembrie, cei care vor ajunge la mall-ul din nordul Capitalei vor avea ocazia să vadă cele mai noi schiuri care vor fi vândute în această iarnă în România, precum şi noile tendinţe în ceea ce priveşte cele mai tari haine care se vor purta sezonul acesta pe pârtie. Etajul I al galeriei din Băneasa va fi locul în care vei putea proba clăparii sau gecile, în vreme ce în parcare vei avea parte de un spectacol organizat de cei de la H20. Pe o rampă "îmbrăcată" în zăpadă se vor duela cei mai tari români în materie de freestyle, iar cei care nu vor putea ajunge la faţa locului vor avea ocazia să vadă imagini live pe www.jurnalul.ro.

După ce ţi-ai ales echipamentul şi ai înnebunit văzând cele mai tari trick-uri, sigur vei fi în căutarea unei destinaţii. Vor avea grijă să alegi bine atât liniile aeriene, cât şi primăriile din staţiunile cu pretenţii de la noi din ţară. În cele patru zile ale expoziţiei, vizitatorii vor avea acces gratuit în cadrul galeriei şi vor beneficia de preţuri promoţionale la schiuri, clăpari, costume de schi, precum şi accesorii. Joi şi vineri, programul expoziţiei va fi 10:00-12:00, în vreme ce sâmbătă şi duminică orarul se va întinde până la ora 24:00.

×
Subiecte în articol: aer liber