x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Vernisaj - 2006 in fotografii

Vernisaj - 2006 in fotografii

de Roxana Roseti    |    03 Dec 2006   •   00:00
Vernisaj - 2006 in fotografii

Marti, 5 decembrie, ora 18:30, in foaierul Teatrului National Bucuresti, vernisajul expozitiei "Fotografie de Jurnal".

Expozitia "Fotografie de Jurnal". Nu imagini, ci vieti. Nu momente incremenite in timp, ci clipe nelimitate. Nu simpla fotografie.

Marti, 5 decembrie, ora 18:30, in foaierul Teatrului National Bucuresti vor avea loc vernisajul expozitiei "Fotografie de Jurnal" si prezentarea celui de-al treilea album foto, cu acelasi nume. Din munca de un an a fotografilor de la Jurnalul National va prezentam in aceste pagini doar cateva franturi. Daca doriti sa vedeti TOTUL, va asteptam la vernisaj. Si nu numai: expozitia va fi deschisa (iar albumul, pus la vanzare) pana la data de 22 decembrie, in fiecare zi, intre orele 10:00 si 18:00.

Un pont: daca maine, luni, 4 decembrie, doriti sa va incepeti ziua intr-un mod interesant, subiectul Editiei de Colectie a Jurnalului National este... FOTOGRAFII! Istoria unei tari in imagini.

Istoria celor care au fotografiat romanii, Romania, viata satului, viata oficiala, razboiul, frumosul, grotescul. De la cabinetele foto, care au impanzit Bucurestii sau Iasii la sfarsitul secolului al XIX-lea, pana la "imortalizarea" mortii sau la mangaierea sufleteasca a unui peisaj. Destul de interesant?

×
Subiecte în articol: fotograf in jurul lumii