x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Vicecampioana olimpică Alina Dumitru a făcut o demonstraţie de judo la Vârful Babele

Vicecampioana olimpică Alina Dumitru a făcut o demonstraţie de judo la Vârful Babele

de Cristinel C. Popa    |    03 Sep 2012   •   11:07
Vicecampioana olimpică Alina Dumitru a făcut o demonstraţie de judo la Vârful Babele

Campioana europeana si vicecampioana olimpica Alina Dumitru militeaza pentru atragerea copiilor catre sport. Unul din locurile unde Alina a ales sa faca acest lucru a fost in weekendul ce abia a trecut Busteniul, o destinatie preferata de iubitorii de drumetii si implicit de sport.

Aflata in binemeritata vacanta de dupa Olimpiada de la Londra, Alina a urcat cu telecabina la Babele. Aici, in aplauzele turistilor aflati pe munte, a efectuat un exercitiu demonstrativ de judo. La eveniment au asistat numerosi elevi de la cluburile de lupte greco-romane si de karate "Caraimanul' Busteni.

Partenera pentru ineditul exercitiu sportiv i-a fost o alta campioana europeana, Andreea Chitu. Imbracate in kimonourile de concurs, fetele au repetat demonstratia si in apropierea Sfinxului, loc unde s-au si fotografiat cu fiecare turist ce a dorit sa imortalizeze momentul.

Alina Dumitru, care este inca de anul trecut cetatean de onoare al orasului de la poalele Caraimanului, alaturi de alti sportivi insemnati (Lucian Bute, Nadia Comaneci, Ilie Nastase, Adrian Mutu), a fost intampinata cu paine si sare de oficialitatile locale care au si premiat-o cu aceasta ocazie cu suma de 20.000 de lei.

×