x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje (VIDEO) Rechini, pisici de mare şi peşti piranha în Herăstrău. Vietăţiile au fost asaltate de copii

(VIDEO) Rechini, pisici de mare şi peşti piranha în Herăstrău. Vietăţiile au fost asaltate de copii

de Dan Radu    |    01 Iun 2012   •   16:39
(VIDEO) Rechini, pisici de mare şi peşti piranha în Herăstrău. Vietăţiile au fost asaltate de copii

Parcul Herastrau s-a umplut de pesti Piranha, de pisici de mare sau pisici de Amazon, rechini de recif Carcharinus melanopterus, caluti de mare si murene.

Exemplarele enumerate fac parte dintr-o expozitie organizata de Primaria Municipiului Bucuresti si Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, in care mai figuraza aproape alte 300 de specii de pesti exotici.

La expozitia Aqua Expo-Aquarium Reed, amplasata in zona Expoflora, din Parcul Herastrau, au facut coada zeci de copii, pe 1 iunie, cand intrarea a fost gratuita. De sambata, insa, biletul va fi de 23 de lei pentru copii si 27 de lei pentru adulti.

Aqua Expo se tine in doua pavilioane tematice. In primul sunt expusi pestii de mare, in al doilea pestii de apa dulce.

Atractia zilei au fost rechinii si pisicile de mare, respectiv pisica de Amazon, in pavilionul cu pesti de apa dulce.

Pisica de Amazon, care costa de la 3.000 de euro in sus, pe piata iubitorilor de pesti, avea varful cozii, a carei intepatura poate fi mortala, acoperita cu un dop de cauciuc.

Pe langa cele 300 de specii de pesti, expozitia prezinta si 100 de specii de corali si nevertebrate, precum si 100 de specii de plante acvatice.

×
Subiecte în articol: pesti exotici aqua expo expozitie pesti