x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson: înţepături în zona pieptului, coaste rupte şi vânătăi

Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson: înţepături în zona pieptului, coaste rupte şi vânătăi

de Veronica Micu    |    29 Iun 2009   •   00:00
Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson: înţepături în zona pieptului, coaste rupte şi vânătăi

Autopsia efectuată asupra cântăreţului Michael Jackson a dezvăluit că acesta avea mai multe coaste rupte şi răni provocate de medicii care au încercat cu disperare să-l resusciteze în urma stopului cardiac.



Detaliile din raportul autopsiei, obţinute în exclusivitate de publicaţia britanică, sunt şocante, relatează ziarul The Sun. Patru înţepături de ac au fost descoperite în zona pieptului - rezultat al injecţiilor cu adrenalină prin care s-a încercat impulsionarea inimii inactive a starului.

Pe şoldurile, coapsele şi umerii cântăreţului au fost de asemenea găsite urme de înţepături.

Autopsia a relevat totodată că Michael Jackson (50 de ani) cântărea doar 50 de kilograme în momentul morţii. Specialiştii care au efectuat procedura au mai constatat că stomacul său era gol, în acesta fiind găsite doar câteva pastile parţial dizolvate - mostre din acestea fiind trimise la laborator.

S-a mai descoperit că Jackson pierduse mult din celebrul său păr negru, fiind în plin proces de calviţie.

Starul mai avea vânătăi pe genunchi şi tibii, cât şi o tăietură pe spate.

O persoană din anturajul lui Jackson a declarat pentru The Sun că Michael era "piele şi os". "Familia lui Michael şi fanii vor fi îngroziţi când vor afla starea în care era Michael. Era foarte slab, aproape că tot părul îi căzuse şi nu mânca altceva decât pastile. Doctorii lui Michael şi cei care au stat pe lângă el l-au privit ani la rând cum se autodistrugea şi nu au făcut nimic. Cineva va trebui să plătească", a mai spus apropiatul familiei Jackson.

Familia lui Michael Jackson a cerut o altă autopsie, făcută duminică noapte, într-un loc secret. De asemenea, nimeni nu ştie dacă starul a lăsat vreun testament.

×
Subiecte în articol: special michael jackson