x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Secretele Madalinei

Secretele Madalinei

06 Apr 2004   •   00:00

Jurnalul intim al minorei Madalina Dumitru, confiscat de politie cu ocazia descinderii la locuintele membrilor MISA, dovedeste fara putinta de tagada ca Gregorian Bivolaru intretinea relatii sexuale cu ea inca dinainte de a implini 16 ani. In jurnal sunt redate cu amanunte scenele de sex si perversiunile practicate de cei doi in tara si peste hotare.

Jurnalul amantei lui Gregorian Bivolaru

Dovada relatiei sexuale dintre Gregorian Bivolaru si adepta sa minora, Madalina Dumitru, este jurnalul intim al tinerei, descoperit de politie cu prilejul descinderii facute acum dupa saptamani in apartamentul locuit de ea. Printre filele jurnalului, aflat acum la Judecatoria Sectorului 5, ca proba in dosarul penal al lui Bivolaru, regasim, cutremurandu-ne, experientele „initiatice" ale Madalinei cu maestrul sau, pe cand ea nu implinise 16 ani. Sexul anal si consumul urinei nu lipsesc din teribila confesiune.
Valentin Zaschievici

Ne intrebam: ce stia despre viata, despre lume, despre iubire, despre ea insasi si despre altii. Madalina cand l-a cunoscut pe Gregorian Bivolaru, la 14 ani si ceva? A aflat totul, in foarte scurt timp. Personalitatea ei a fost formata dupa chipul si asemanarea maestrului sau spiritual. Cat discernamant avea inainte de-al cunoaste pe guru? Un aluat fraged, numai bun de modelat in mainile versatului practicant de „tantra". A sedus-o pe Madalina, a subjugat-o, a devenit idolul ei. I-a furat libertatea, pentru ca a lipsit-o de libertatea de a alege in cunostinta de cauza. A facut-o sclava lui sexuala. In fond, un satir de 50 de ani stie foarte bine cum sa procedeze cu o fetita de 15.

Acum Gregorian Bivolaru este liber, gratie nestiintei de carte si indeciziei unor magistrati. Faptele sale au fost incadrate la art. 198 Cod Penal. Iata ce spune articolul incriminator: „Cu inchisoare de la 3 la 10 ani ani se sanctioneaza actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, intre 15-18 ani, daca fapta este savarsita de catre supraveghetor, ingrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa, ori daca faptuitorul a abuzat de increderea victimei sau de autoritatea ori influenta sa asupra acesteia".

Textul legii era clar. Ramane intrebarea: s-a folosit sau nu guru de calitatea sa pentru a abuza sexual de Madalina Dumitru? Are cineva indoieli ca statutul de „mentor spiritual", de guru, de indrumator pe drumul unor practici care implica intens sexualitatea i-a oferit lui Bivolaru minora „pe tava"? Acum, Madalina Dumitru neaga cu vehementa ca ar fi intretinut relatii sexuale cu maestrule ei. Amintirile sale, puse cu regularitate pe hartie, vreme de doi ani, o contrazic. Si intregesc un tablou care-ti face pielea de gaina: lumea lui Gregorian Bivolaru!


„Atunci cand ai o stare proasta gandeste-te la amor.

Gandeste-te la rezultatele gandurilor tale rele de dupa aceea, nu mai poti iubi, inima ta este impietrita, nu mai poti avea stari de extaz, nu mai poti face dragoste, vei fii foarte mult timp trista, rea…

Iar daca vei privi totul de ca si cum ar fii un joc a lui Dumnezeu, vei trece foarte repede peste toate obstacolele.

Sunt un copil pretentios si vreau ca si mama mea sa fie la inaltime, ca sa ma pot mandri cu ea.

G. copil

M. mama


Doamne iti multumesc ca ai lasat sa se produca o minune in viata mea. Iti multumesc ca ai grija de mine. Acum relatia mea cu iubitul meu a inceput sa fie din ce in ce mai buna. Am facut dragoste cu iubitul meu si am trait stari foarte profunde si inalte, ma penetra foarte profund; il ador stie sa se miste intr-un mod foarte… este inebunitor, il ador. Ne-am jucat si cu pipi intr-un mod de-a dreptul inebunitor, iubitul meu Grieg este de-a dreptul fascinant si foarte incitant si excitant si un foarte mare maestru tantric in ale amorului, il ADOR!!!

Am facut pipi la el in gurita dupa care, a facut si el si dupa care am mers la baie unde a facut pipi in interiorul yoniului meu am avut stari de identificare cu el, m-am simtit ca o «zeita». Vreau ca relatia mea cu iubitul meu adorat sa nu se sfarseasca niciodata, il iubesc prea mult ca sa se petreaca una ca asta.

Grieg iubitule ma incredintez tie in aceasta viata ma darui tie preaiubitule!!!


M-am simtit foarte bine in aceasta vacanta timp de trei saptamani, alaturi de Grieg. Am calatorit foarte bine in Franta si Anglia.

Anglia este o tara foarte frumoasa si foarte sexuasa, am fost tot timpul foarte, foarte excitata. Am facut amor cu Grieg ca nebunii, prin baie, jos pe podea, sunt foarte fericita ca sunt iubita lui.


In ashramul (locuinta colectiva - n.n.) in care am locuit cu Mirona si Grieg era foarte excitanta atmosfera, oamenii erau foarte de treaba, cu totii au fost foarte draguti cu noi. Grieg a fost foarte incantat de cei din ashram si lui cred ca i-a placut ca avea tot timp chef de amor. Sunt foarte fericita ca ma ia cu el. Il iubesc foarte tare si cred ca n-as rezista fara el atata vreme, fara sa-l vad."

Vom publica in numarul de maine alte pasaje tulburatoare din jurnalul Madalinei Dumitru


„La mare faceau plaja la nudism, complet dezbracati, si fete, si baieti, Grig facand poze la fete in diferite pozitii, chiar si la unii baieti. A facut un film cu o fata dormind goala si am asistat si eu la aceste filmari. Mai tarziu mi-am dat seama ca Grig este diavolul pe pamant si incerca sa pozeze in persoana pozitiva."

Marturia Gabrielei: „Practicau diverse perversiuni sexuale sub pretextul evolutiei spirituale"

Aproape distrusi, fizic si psihic, fostii yoghini care au avut de-a face cu Gregorian Bivolaru rup tacerea. Unii dintre ei au fost atrasi de MISA inca de pe vremea lui Ceausescu. Altii au intrat in mrejele „gurului" dupa Revolutie. Toti povestesc oripilati orgiile la care au luat parte preaslavindu-l pe Bivolaru. „Dupa ce am divortat, m-am mutat din seria in care eram la facultate intr-o alta serie, unde era si un baiat, Calin, care practica yoga. De asemenea, mai erau doua fete dintre cele mai periculoase, surorile gemene Mihaela si Gabriela, care actionau asupra noastra si in special a mea, incepand sa-mi scada interesul pentru invatat. Calin a inceput sa-mi vorbeasca de profesorul lor Gregorian Bivolaru, ca este un mare eliberat, ca detine forte supranaturale. A inceput sa-mi dea carti, sa-mi vorbeasca despre Tantra Yoga, sa-mi spuna ca ei aveau anumite intalniri amoroase in grup, fete si baieti la un loc si ca asta ii ajuta sa evolueze spiritual."

„Incepeam sa uit de parinti si de copil"

„Deschiderea cursurilor de yoga a avut loc la Casa de Cultura «Mihai Eminescu». Acolo era o atmosfera foarte ciudata; toti cei apropiati ai lui Grig erau ca niste roboti teleghidati. Dupa aceea am mers la Casa de Cultura a Studentilor si in continuare acasa la un baiat, Florin, tot coleg de facultate cu noi. Atmosfera era foarte ciudata, eram buimacita de tot ce se intampla acolo, parca erau cu totii in transa. Am inceput sa simt in jurul capului ca o sfera si incet, incet sa ma golesc de toate gandurile personale, trairile mele, sa uit de parinti, de copil, de sot si totul sa fie inlocuit cu o dragoste fanatica fata de acest «guru». Ei sustineau ca aceasta este o cale de eliberare Bahti-Yoga prin dragoste. Sustineau ca Tantra Yoga este de doua feluri: Tantra Yoga de mana stanga, cand practici actul sexual si te inchini zeului Shiva si zeitei Kalisa, si Tantra Yoga de mana dreapta, cand te gandesti la Domnul Iisus Hristos fara sa practici actul sexual."

Orgii cu fete agatate pe strada

„La cele doua surori gemene, Mihaela si Gabriela, era casa de desfrau. Aici aveau loc intalnirile amoroase cu diferite fete pe care le agatau prin oras sau prin imprejurimi. Am inteles ca inainte de revolutie acest grup format cam din 30 de membri ducea o viata de desfrau complet. Avusesera loc intalniri amoroase in grup, fete cu baieti, baieti cu fete la gramada, cu consacrare inainte, de obicei unui zeu sau direct profesorului. Eu am reusit sa vad anumite poze ale unor fete desfranate, goale si alte lucruri dubioase. Eram un grup care dupa terminarea cursurilor mai ramaneam si discutam cu Grig. El ne inducea mai pregnant in starile de iubire si devotiune fata de el. Eram intr-o stare de fericire nemaiintalnita, asa o consideram eu, dar de fapt era cea mai ordinara stare de hipnoza, de transa."

„Pentru guru, m-am despartit familie"

„A urmat o perioada in care Grig ma solicita zi de zi cu masina, sub diferite pretexte. Starile mele erau din ce in ce mai accentuate incat incepusem sa traiesc amorata numai de «guru». Ma indepartasem de parinti, de copil si de fratele meu, cu care stateam dupa ce m-am despartit de sot. Au fost cateva luni din viata in care am avut un program limitat, fiind ca intr-o inchisoare. Acasa ajungeam din ce in ce mai rar, deoarece erau persoane care ma puteau convinge ca ceea ce fac eu nu este yoga, ci doar o nebunie impusa de un mare nebun. Si in grup viata decurgea la fel. Toti erau preocupati de sex, tantra, devotiunea fata de Grig si cam atat, nimic in plus, cu cateva mici exceptii - persoane pe care Grig le considera ajutoarele lui si care detineau anumite puteri paranormale, cum ar fi Narcis Iancau, Claudiu Trandafir, Catrina Nicolae."

„Se indragosteau nebuneste de el"

„Nu pot sa-mi explic ce fel de maestru era el atata timp cat se intalnea zi de zi cu mai multe fete, si erau unele pe care nu le mai vedea niciodata. Care ii placeau mai mult erau imediat introduse in aceste stari de transa si se indragosteau nebuneste de el, incercand sa mai obtina o noua intalnire.

Asa-zisa metoda a evolutiei spirituale se manifesta prin faptul ca toti se sarutau intre ei, faceau dragoste indiferent cu cine si foloseau tot felul de tehnici ciudate. Agatau fete tinere pe strada sub pretextul ca vor poza pentru revista yoga, erau duse intr-un apartament din Berceni, unde se intamplau multe orgii.

Practicau diverse perversiuni sexuale sub pretextul evolutiei spirituale - calea lui de a evolua spiritual. Ma gandesc cu groaza cate lucruri faceau. Atata tineret, atata studentime distrusa de la facultatile de Drept, ASE, Arhitectura, Matematica si chiar de la Teologie."


„Din primele sedinte ni s-a spus ca vom invata multe lucruri care constituie secrete ale practicii yoga, deci va trebui sa nu le discutam cu oricine. In timpul sedintelor, toata lumea asculta si executa ceea ce spune instructorul. Materialele primite nu pot fi aratate la nimeni si mai ales nu pot fi multiplicate, transmise si altora."

Marturia Mariei: „Ne puneau sa trimitem ganduri bune catre Moscova"

„Dintre cei care practicau yoga cei mai multi erau tineri, mai ales studenti, dar nu numai, iar din ei mai mult de jumatate erau fete. Motivele care i-au condus la yoga sunt diverse: unii, mai ales cei in varsta, venisera pentru probleme legate de sanatate. Altii, ca si mine, in goana dupa ceva care sa-i duca la o viata mai buna. Fetele, pentru ca stiau ca se practica Tantra-Yoga. In fiecare vara, yoghinii se intalneau la Costinesti in tabara. Punctul de intalnire era pe plaja in dreptul epavei. Stiam ca in zona aceea se face nudism, dar eu intelesesem ca noi vom sta mai departe de ei. Daca la sala unele asanasuri erau intr-un fel comice, aici, unde aproape toti yoghinii, in frunte cu instructorii si chiar Bivolaru, erau dezbracati, asanasurile facute asa deveneau de-a dreptul vulgare. Din cei pe care i-am cunoscut eu: Bozaru Dan si Rosu Viorel, nici unul nu se apropia de ceea ce insemna pentru noi toti, suficient de naivi la inceput, un yoghin adevarat."

Meditatie pentru Moscova

„In plus, chiar in vacanta de la mare am fost pusi, toti cei ce eram acolo, sa facem o meditatie in care sa trimitem ganduri bune spre Moscova, ganduri care ar putea ajuta ca situatia de acolo sa se rezolve in bine (lovitura de stat prin care a fost inlaturat Gorbaciov). In afara cursurilor apareau si reviste de yoga, primul numar fiind in vara lui 1991. E suficient sa citesti acest numar si sa stii ce fel de yoga se face la noi: Tantra-Yoga. Sigur, se invata si asanasuri care fac parte din Hata-Yoga, se invata si Laya-Yoga, dar ceea ce se face mai mult e Tantra-Yoga. Bogat ilustrata cu fotografii ale basoreliefurilor de pe templele tantrice, cu tot felul de fotografii care ar putea apare cu succes intr-o revista pornografica. Este si un interviu cu Bivolaru care are si o concluzie desenata. Este schitat un diavol asezat cu spatele care priveste satisfacut si superior spre o femeie care este in fata lui intinsa pe jos, sfarsita de puteri, avand pe fata o urma de extaz. Deosebit de sugestiv, desenul este pus in loc de concluzie si ca un argument hotarator.

Evanghelia rastalmacita

Mereu erau citate fragmente din Evanghelii, talmacite si rastalmacite; mereu se reafirma ca exista reincarnare, ca si in Biblie se vorbea despre asta, dar ca pasajul acesta a fost scos mai demult de catre Biserica. E un amalgam din care oamenii raman cu niste notiuni care se contrazic, cu tot felul de intrebari si nelamuriri. (Maria C.)"


APADOR-CH cere demisia lui Timofte

Conducerea Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki (APADOR-CH) protesteaza fata de actiunile in forta ale autoritatilor impotriva MISA si a unor membri ai organizatiei si a cerut, ieri, atat demisia directorului SRI, Radu Timofte, cat si cea a procurorului general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, George Balan. APADOR-CH considera ca prin actiunile in forta ale politistilor, jandarmilor si cadrelor SRI au fost incalcate o serie de drepturi ale omului garantate de Constitutie, de legislatia interna si de Conventia europeana a Drepturilor Omului. APADOR-CH cere declansarea cercetarilor in vederea stabilirii legalitatii supravegherii membrilor si simpatizantilor MISA si a Miscarii ca forma asociativa. „Daca nu au existat autorizatii de supraveghere, persoanele si institutiile (in principal SRI) care au efectuat operatiunile respective trebuie sa raspunda penal si/sau civil. Daca autorizatiile exista, trebuie verificate autenticitatea si gravitatea indiciilor ce au motivat punerea sub supraveghere a zeci sau sute de persoane, precum si a MISA ca persoana juridica", cere APADOR-CH. (Carmen Vintila)

×