x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special "Senzaţionalele" descoperiri ale presei de scandal

"Senzaţionalele" descoperiri ale presei de scandal

de Anca Aldea    |    06 Iul 2009   •   00:00

Publicaţia britanică News of the World a dat astăzi publicităţii o serie de imagini şocante în care Michael Jackson pozează într-un coşciug la Muzeul statuilor de ceară din Londra (Muzeul Madame Tussaud).



"S-a pozat în coşciug"
Publicaţia pretinde că cel din prima fotografie publicată pe site, la adresa http://www.newsoftheworld.co.uk, este Michael Jackson în carne şi oase la vârsta de 21 de ani. O altă imagine la fel de şocantă îl prezintă pe Regele muzicii pop, tot la vârsta de 21 de ani, îmbrăcat şi machiat identic cu Charlie Chaplin. Potrivit News of the World, autorul acestor imagini este fotograful britanic Tony Prime, care i-a însoţit de membrii grupului Jackson 5 în vizita lor în Marea Britanie în 1979. Un apropiat al lui Prime a declarat pentru publicaţia sus-amintită că "Michael Jackson era fascinat de tot ceea ce era ciudat. Când a văzut acele sicrie a sărit peste barieră şi s-a aruncat în singurul coşciug gol".

Debbie îşi vrea copiii înapoi
Într-un alt material publicat de News of the World sunt prezentate în premieră mai multe fotografii de familie ale lui Michael alături de cea de-a doua soţie, Debbie Rowe. Imaginile (http://www.newsoftheworld.co.uk) îi arată pe cei doi în diferite ipostaze părinteşti în prezenţa celor doi copii ai lor, Paris şi Prince. Publicaţia precizează că fotografiile reprezintă o armă suficient de puternică pentru ca Debbie să-i câştige în instanţă pe cei doi copii, astăzi în vârstă de 11 şi respectiv 12 ani. Debbie, care în urmă cu mai mulţi ani a acceptat 8,5 de milioane de dolari de la Michael Jackson pentru a renunţa la pretenţiile materne asupra celor doi copii. Astăzi, Debbie reconsideră ideea, în joc fiind mult mai multe milioane de dolari lăsate moştenire de artist.

Michael "îşi închidea copiii în dormitor"

Site-ul News of the World publică, de asemenea, un articol despre faptul că Michael "îi închidea în dormitor pe copiii săi şi obişnuia să bea vin din sticlele lor de bebeluşi". Cel puţin aşa a declarat o fostă menajeră a artistului. Discrepanţa dintre pozele de familie (realizate într-un hotel din Beverly Hills în 1998), în care cuplul Jackson şi copiii săi păreau foarte fericiţi, şi comportamentul pe care Michael l-ar fi avut faţă de fiul şi fiica sa din a doua căsătorie este uriaşă, notează News of the World. Potrivit publicaţiei, Debbie (în vârstă de 50 de ani) şi-a petrecut acest sfârşit de săptămână în compania avocaţilor ei.

Diana Ross: "Michael era îngrozit de Debbie Rowe"

Michael "era îngrozit de faptul că această femeie (Debbie - n.r.) îi va lua copiii dacă lui i s-ar întâmpla ceva. M-a implorat să nu o las să-i ia. Acesta era cel mai urât coşmar al lui", a declarat Diana Ross, al cărei nume a fost scris în ultimul testament al lui Michael (din 2002), ca fiind tutorele copiilor în cazul în care Katherine Jackson (mama megastarului) ar fi murit. "I-am promis lui Michael că nu o voi lăsa (pe Debbie) să ia copiii. Am discutat cu el despre includerea mea în testament, dar nu am ştiut că el chiar a făcut asta. Este o responsabilitate uriaşă, dar îmi voi ţine cuvântul. Acea femeie (Debbie - n.r.) nu-i merită pe copii", a mai spus Diana Ross, citată de News of the World.

Bătălia pentru custodie s-a amânat cu o săptămână
În 2003, după ce a aflat de scandalul sexual în care a fost implicat Michael, Debbie a recâştigat custodia temporară a copiilor. Ulterior s-a răzgândit, dar a urmărit evoluţia copiilor de la depărtare, interesându-se de soarta lor "prin terţe persoane apropiate lui Michael Jackson". În 2005, Michael a fost achitat, iar Debbie a continuat să primească bani. Dar moartea megastarului i-a adus noi bătăi de cap. Luni, 13 iulie, va avea loc prima audiere a procesului de custodie, la solicitarea expresă a avocatului lui Debbie. Audierea ar fi trebuit să aibă loc mâine, 6 iulie, dar a fost amânată.

×
Subiecte în articol: special michael jackson debbie