x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Şi ingerii beau bere, nu-i aşa?

Şi ingerii beau bere, nu-i aşa?

de Toma Roman Jr    |    27 Oct 2007   •   00:00
Şi ingerii beau bere, nu-i aşa?

O colegă de redacţie mi-a spus că are un văr care a luat-o pe ogoare şi arături aşa de rău că a ajuns să comunice cu ingerii. Dacă ar fi fost doar căpiala personală, nu m-ar fi interesat prea tare, dar am aflat că o face in mod organizat, intr-o chestie care se cheamă Crimson Cercle.



Acum cătva timp, o colegă de redacţie mi-a spus că are un văr care a luat-o pe ogoare şi arături aşa de rău că a ajuns să comunice cu ingerii. Dacă ar fi fost doar căpiala personală a omului nu m-ar fi interesat prea tare, dar am aflat că o face in mod organizat, intr-o chestie care se cheamă Crimson Cercle (asta e o asociaţie de entităţi pozitive din cer) şi e importată hăt, din America.


Cănd eram copil, mă cam enervau ingerii. Bunica mea mă obliga să spun in fiecare seară "Inger, ingeraşul meu" (in varianta sibiană suna, nu ştiu de ce, "ingerelul") şi, dacă incurcam versurile, mă altoia după ceafă. Am trecut peste acest parti-pris şi m-am apucat să amuşinez urmele inaripaţilor "made in USA" transplantaţi in Romănia.
Hopa, Hoppe. Geoffrey Hoppe este un fost businessman din Colorado, care prin 1997, in timp ce se dădea cu un avion, a inceput să vadă voci. I-a vorbit fix ingerul Tobias, care i-a spus că trebuie să-şi ţină o promisiune făcută dintr-o viaţă anterioară, adică să conştientizeze ingerii umani de divinitatea lor. Cum lui Mr. Hoppe nu-i mergeau chiar strălucit afacerile, s-a găndit să se reorienteze profesional, după ce s-a sfătuit cu soţia iubitoare. A proclamat că Tobias s-a canalizat in el şi a inceput să dea pe goarnă comunicate divine. Şi ingerul a fost la un moment dat om, ba chiar a avut o existenţă tragică. Cică ar fi fost evreu şi ar fi orbit in timp ce incinera cadavre, fiindcă i-a sărit nişte găinaţ de vrabie, incins, in ochi (pentru cine nu crede, se poate consulta site-ul oficial al Crimson Cercle - Romănia). Cert e că a scris şi o parte din Vechiul Testament, care a fost cenzurată mai tărziu de răuvoitori. Experienţa umană l-a ajutat pe Tobias să ne cunoască mai bine, aşa că, acum dă, prin intermediul lui Geoffrey, sfaturi despre afaceri, sex, Atlantida, carieră, respiraţie sănătoasă. Cum-necum, Hoppe a prins in SUA, a convins oareşce ipochimeni că-s ingeri, a văndut CD-uri şi cărţi cu panseurile sale, ba chiar a organizat o droaie de work-shop-uri de trei zile cu sute de participanţi, taxaţi judicios cu sume intre 350 şi 500 de dolari. A inregistrat o firmă, Crimson Cercle Company, care se ocupă cu văndut inţelepciune ingerească. S-a găndit să se extindă şi-n alte ţări, printre care şi Romănia.


ŞAORMA ROMÃ...NEASCÃ.... La noi, unde sunt codrii verzi de brad, ingerul Tobias se simte bine. Vine de căţiva ani aici in fiecare lună, mai şi face work-shop-uri cu discount (costă intre 30 şi 100 de dolari), fiindcă, deh, e ţara ceva mai săracă şi pe o piaţă deja plină de şamani şi magiştri spirituali de toate sorturile trebuie să faci sacrificii ca să te impui. Şi in spaţiul nostru s-a incropit o familie de ingeri, pe limba personală a lui Tobias, o Shaumbra. Care Shaumbra ar trebui să ajute la trezirea Shaun, adicătelea "o conectare energetică şi o reflexie de conştienţă". Poliloghia asta m-a dus cu găndul la o mare şaorma plină cu fragmente de zburătoare angelice, limbă de lemn şi alte ingrediente la fel de atractive. Am reuşit să iau contact, după căteva incercări, cu arhanghelu’ Florin Mandiuc şi am hotărăt să ne vedem la o cărciumă din proximitatea redacţiei Jurnalului. Am găsit un june cu coadă, care rodea o bere. Mi-a intins o carte de vizită năucitoare, pe care scria că e "dream-walker" şi "ascension-transition facilitator". A inceput să spună că la bază e DTP-ist, dar, din cănd in cănd, ca dream-walker, asigură asistenţă, după vechi tradiţii ale indienilor nord-americani celor care vor să aibă copii, să-şi schimbe meseria, mobila sau să modifice ceva la viaţa lor. Cică trebuie să primească ceva in schimbul sfaturilor preţioase, fiindcă altfel energiile nu funcţionează pe motiv că nu eşti dispus să faci nici un sacrificiu pentru intrarea in răndul ingerilor. Cică a intrat pe felie cu Crimson Cercle in urmă cu vreo doi ani, pe net. De atunci s-a perfecţionat, participănd la "channelling", cursurile pe care le ţine in spaţiul virtual, lună de lună, Tobias-Hoppe in persoană. S-a ambalat puţin cănd mi-a vorbit despre imensul succes al cursurilor ţinute in Romănia de Tobias, unde vin peste o sută de oameni. Conform estimărilor lui, la noi sunt cam şase sute de simpatizanţi ai Crimson Cercle. Peste stimabilul Florin, ca importanţă in reţeaua romănească a domnului Hoppe, sunt două cucoane, care s-au adăpat direct la inţelepciunea maestrului şi au devenit "profesori autorizaţi", Silvia Marin şi Lucieta Gavrilă.


SEXU’ INGERILOR. Fac o mică intrerupere din povestirea despre intălnirea cu Florin, fiindcă, odată ajuns la redacţie, am accesat site-ul doamnei Lucieta Gavril. Aşa am aflat că ingerii ăştia au şi activităţi sexuale, ba chiar nişte tehnici ale naibii predate in cursul "Tobias Sexuals Energies School" pe care Lucieta e autorizată să le impărtăşească publicului plătitor. Dacă te arunci la aşa ceva, te luminezi brusc şi afli "cum au fost create blocajele din viaţa ta prin energia sexuală" şi "cum să transformi Energia Sexuală intr-o inaltă experienţă spirituală trăită cu tine insuţi sau cu un partener". Nu se precizează dacă distinsa domniţă te şi deblochează, iar chestia cu "tine insuţi" sună a indemn discret la masturbare. Pe site sunt trecute şi nişte ziceri ale unor absolvenţi, printre care şi una comun-apoteotică: "Viaţa mea nu va fi niciodată aceeaşi!". Asta mi-a adus aminte de un negustor ambulant care a incercat să-i văndă maică-mii un mop, zicăndu-i: "Viaţa dumneavoastră o să fie mult mai uşoară şi frumoasă, dacă-l cumpăraţi!"


TAVERNA VESELÃ.... Reintorcăndu-ne la cărciuma unde imi explica lucruri Florin, trebuie să amintesc faptul că omul nostru fuma şi se formase un halou care părea o aureolă uşor deformată. Imi zicea că nu există iad, dar că e nasol dacă te reincarnezi succesiv in mai multe vieţi pămăntene. In cazul ăsta eşti obosit, amnezic, te apucă pandaliile, ca şi cum n-ai fi dormit căteva zile la rănd. Cel mai bine e, după ce dai colţul, să te duci intr-un concediu intr-o dimensiune neterestră. Tobias, care e şi un fel de tour-operator post-deces, poate aranja asta. Deja mă inveselisem, găndindu-mă că eu am fost in viaţa trecută extraterestru, fiindcă nu aveam simtomele de mai sus şi nici nu am cotizat pentru asta la Crimson Cercle. A mai spus că Joshua, o interfaţă a lui Iisus e prezentă şi in dimensiunea actuală şi ceva despre Apocalipsă, care o să vină la un moment dat, dacă aşa vor oamenii. Cănd combătea mai cu foc, a fost sunat, probabil, de o divinitate mai mare-n grad şi a spus: "Vin imediat!". Am dat noroc şi Florin a zburat. Considerănd probabil că trebuia să mă coste ceva faptul că am acumulat informaţii despre logica şi cunoaşterea ingerească, a uitat să plătească berea.

×
Subiecte în articol: special tobias crimson cercle