x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Sony a licitat 50 de milioane de dolari pentru filmul bazat pe repetiţiile lui Michael Jackson

Sony a licitat 50 de milioane de dolari pentru filmul bazat pe repetiţiile lui Michael Jackson

22 Iul 2009   •   00:00
Sony a licitat 50 de milioane de dolari pentru filmul bazat pe repetiţiile lui Michael Jackson

Compania Sony a oferit 50 de milioane de dolari pentru a obţine drepturile exclusive de distribuţie a filmului care va conţine imagini cu megastarul de la repetiţiile pentru concerzul "This Is It". Potrivit huffingtonpost.com, licitaţia nu s-a închis, iar Sony nu este singura casă de fime care se luptă pentru aceste imagini. Paramount, Universal şi 20th Century Fox au vizionat repetiţiile cu artistul, începând de săptămâna trecută.

Casa de filme câştigătoare va produce filmul împreună cu promoterul concertelor lui Michael, AEG Live, care va trebui să-şi recupereze cele 32 de milioane de dolari investite înainte ca Michael Jackson să moară. Informaţia privind licitaţia a fost confirmată şi de Los Angeles Time, scrie huffingtonpost.com


Interesul pentru vizionarea materialului cu megastarul este mondial. Aproximativ 31 de milioane de telespectatori au urmărit ceremonia comemorativă care a avut loc la începutul acestei luni. "Acest gen de subiect, dacă este lucrat profesional, ar putea să aducă un succes extraordinar", a declarat Mark Fleischer, fost director al MGM Studios.

Administratorii averii megastarului, John Branca şi John Mc Clain, s-au "mişcat" destul de repede pentru a "pune la adăpost" averea lui Michael Jackson. McClain a început să sorteze melodiile nelansate ale artistului, iar Sony Music este interesată să producă un album comemorativ.

Presupusa asasinare a lui Michael Jackson, subiect pentru o viitoare carte

Nu mai încape nicio îndoială că moartea megastarului produce bani pe bandă rulantă. Un exemplu în acest sens este viitoarea carte despre ultimele zile ale lui Jackson. Chiar şi titlul este gata: "Asasinarea lui Michael Jackson: Ultimele zile din lumea lui secretă". Autorul: Ken Baker, un editor al revistei E! O lectură incitantă şi plină de mister, potrivit autorului. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special michael jackson michael jackson