x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ştiri

Ştiri

09 Noi 2008   •   00:00

GALAŢI - Incendiu la parterul unui bloc
Un puternic incendiu, izbucnit ieri, la ora 12:00, a distrus în întregime un magazin de mobilă din Galaţi. Magazinul era situat la parterul unui bloc dintr-o zonă aglomerată a oraşului, astfel încât a fost nevoie de evacuarea locatarilor şi de oprirea circulaţiei. Incendiul a fost stins după o oră, cu intervenţia a patru autospeciale. Nu au fost afectate apartamentele de deasupra magazinului.



PĂRUIALĂ - Elena vs Luminiţa în Parcul Moghioroş
Parcul Moghioroş e prea mic pentru Elena Udrea şi Luminiţa Anghel, candidatele PD-L, respectiv PSD la Camera Deputaţilor în colegiul 25 Bucureşti. Echipele celor două şi-au programat acţiunile simultan în acelaşi loc, iar conflictul a fost inevitabil. Totul a pornit de la amplasarea scenei Luminiţei Anghel.

DISPONIBILIZĂRI - Salariaţii doljeni rămân pe drumuri
Veşti proaste pentru angajaţii din Dolj, în contextul crizei mondiale: agenţii economici au anunţat programe de restructurare în urma cărora este posibil ca peste 1.000 de salariaţi ai mai multor societăţi comerciale din Dolj să-şi piardă locurile de muncă în următoarele trei luni. Domeniile afectate sunt industria uşoară, agricultura, construcţiile şi industria prelucrării de mase plastice.

ELECTORALE - Probleme în Parcul Moghioroş

Ieri-dimineaţă, reprezentanţii PSD din Sectorul 6 au întâmpinat probleme în Parcul Moghioroş, unde urmau să desfăşoare o acţiune electorală. Atât PSD cât şi PD-L şi-au programat acţiuni în acelaşi timp, în Parcul Moghioroş, astfel întâlnindu-se staff-ul de campanie al Luminiţei Anghel (PSD) şi cel al Elenei Udrea (PDL). Luminiţa Anghel a vrut să îşi instaleze o scenă despre care PD-L susţine că ar fi am-plasată ilegal pentru că este pe spaţiul verde.

DOLJ - Salariaţi pe drumuri

Veşti proaste pentru angajaţii din Dolj, în contextul crizei mondiale: agenţii economici au anunţat programe de restructurare în urma cărora este posibil ca peste 1.000 de salariaţi ai mai multor societăţi comerciale să-şi piardă locurile de muncă în următoarele trei luni.

PRAHOVA - Muzeul Ceasului, în sărbătoare

Muzeul Ceasului "Nicolae Simache" din Ploieşti a aniversat ieri 45 de ani de la înfiinţare. Conform Agerpres, printre valoroasele ceasuri expuse se află un ceasornic, fabricat în 1562 şi ceasuri-bijuterii, aparţinând regilor români Carol I şi Carol al II-lea, Ţarului Alexandru al II-lea, poetului Vasile Alecsandri şi fiicei lui Mihail Kogălniceanu.

×