x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special The Sun: Janet Jackson, pe scenă în locul lui Michael?

The Sun: Janet Jackson, pe scenă în locul lui Michael?

de Irina Cristea    |    30 Iun 2009   •   00:00

Janet Jackson l-ar putea înlocui pe Michael în unele dintre spectacolele pe care acesta urma să le susţină la Londra. The Sun scrie că promotorii turneului de 50 de concerte i-au abordat şi pe fraţii vedetei pentru a-i convinge să apară pe scenă alături de Janet, pentru a o acompania. "Perspectivele sunt încurajatoare", au declarat surse citate de tabloidul britanic.



SILUETA LUI MICHAEL, PROIECTATĂ PE SCENĂ
Există şanse minime ca Janet să preia toată seria de concerte, prevăzute în perioada iulie 2009-martie 2010. Se discută însă o serie de variante, întrucât compania AEG Live, promotorul turneului, ar suferi pierderi uriaşe dacă evenimentul va fi anulat cu totul.

Janet Jackson nu ar trebui decât să urce pe scenă, în condiţiile în care există pregătite trupe de dansatori, recuzită şi efecte speciale de ultimă generaţie. Organizatorii iau în calcul şi proiectarea pe scenă a unei siluete a lui Michael. "Ar exista posibilitatea să creăm impresia că Michael se află pe scenă. Cu această ocazie, fanii ar avea ocazia să îl plângă şi să îi omagieze muzica", mai spun sursele citate de The Sun.

×
Subiecte în articol: special