x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Trubadurul Castravete a cântat imnul golanilor la sediul FSN

Trubadurul Castravete a cântat imnul golanilor la sediul FSN

de Cristina Diac    |    21 Mai 2010   •   00:00

Cetăţeanul Castravete Sorin şi-a dat seama că nu-l satisface politica FSN-ului. Şi-a conştientizat de-adevăratelea nemulţumirea într-o frumoasă noapte de mai.



Paradoxal, nişte licori care altora le-ar fi înceţoşat vederea pe Castravete Sorin l-au ajutat să vadă mai clar situaţia şi, mai mult ca sigur, i-au sugerat şi forma de protest. Şi-a luat chitara, s-a postat în faţa sediului FSN de pe Magheru, lângă Lido, şi aşa, de-al naibii, ca să-l enerveze pe Iliescu, s-a pus pe cântat imnul golanilor.

În sediu nici ţipenie, cu excepţia a doi paznici şi un elev de la Şcoala de Poliţie, fără ureche muzicală, sensibilitate şi simţ al umorului. Supăraţi probabil că trubadurul le-a stricat somnul, cei trei i-au întrerupt manifestarea artistică de largă respiraţie. Şi cum artistul ţine la arta sa, pe loc s-a iscat o încăierare.

Trecătorii s-au strâns să vadă bătaia, iar printre ei s-a nimerit şi un gazetar de la Zig-Zag. Artistul Castravete şi-a arătat vânătăile cui a vrut să le vadă, timp în care din sediul FSN a ieşit şchiopătând viitorul poliţist. La faţa locului a apărut rapid generalul-maior Dumitru Bâtlan, şeful Poliţiei Capitalei.

După o vreme, dintr-un Aro a descins la faţa locului însuşi Gelu Voican Voiculescu, viceprim-ministru al Guvernului. "Am auzit că ni s-a devastat sediul şi de aceea am venit aici", a declarat înaltul oficial al statului. Nu devastase nimeni sediul. Dar cu cântul lui, Castravete Sorin a reuşit să-i urnească, de pe unde se găseau, pe şeful Poliţiei şi un vicepremier.

×
Subiecte în articol: acum 20 de ani