x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Unghiile evolueaza! - O "industrie" in expansiune

Unghiile evolueaza! - O "industrie" in expansiune

de Roxana Roseti    |    11 Feb 2007   •   00:00
Unghiile evolueaza! - O "industrie" in expansiune

Zilele acestea a sosit la Bucuresti, direct de la Hollywood (e adevarat, cu o scurta escala in Vietnam!), Joey Brown, supranumita "Regina manichiurii".

Da, unghiile. Propriile noastre unghii. N-ai zice ca fac parte dintr-un univers surprinzator. Joey Brown lucreaza de 21 de ani la compania care se afla chiar langa celebrele studiouri de la Hollywood. OPI creeaza tendintele in domeniul manichiurii pentru vedetele din Cetatea Filmului.

PREFERINTE. Bazele OPI au fost puse in anii ’80 la Hollywood de un maghiar emigrant in SUA. Pana in prezent, compania are o distributie ce acopera cinci continente, birouri in SUA si divizii in Europa (Olanda) si Asia (Japonia).

IMAGINATIE. Se lucreaza cu un an si jumatate inainte de a se lansa o colectie de nuante. Iar numele este voit nonconformist.

Printre clientii fideli ai companiei se numara Britney Spears, Madonna, Jennifer Lopez, Cameron Diaz sau Beyonce. "In prezent, Britney Spears a renuntat la unghiile lungi in favoarea celor scurte, colorate in nuante inchise", divulga Joey. Multi stiu cate ceva despre Britney Spears, dar, probabil, nu s-au prea gandit care sunt ultimele ei preferinte in materie de unghii! "Regina" expune romanilor proaspetele impresii din Vietnam: "Serviciile saloanelor de profil de acolo includeau si «manichiura» mobilelor si a laptopurilor!".

Deja se stie ca maladia secolului nostru este oboseala psihica. In acest sens, doamna Brown a facut o declaratie care la prima vedere pare umoristica: "Un tehnician al unghiilor este cel mai ieftin psiholog!". Si explica de ce: "Oamenii se relaxeaza cand sunt infrumusetati".

"Dinastia" a dat tonul in domeniu

Ascensiunea companiei a inceput odata cu aparitia faimosului serial "Dinastia". "De fapt, unghiile au evoluat de la aparitia serialului ce a beneficiat de serviciile noastre", afirma Joey. OPI tocmai si-a lansat colectia de primavara - vara 2007, intitulata "The Australia Collection" si spera in crearea unei "The Romania Collection".
×
Subiecte în articol: tentaţii