x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Vreau sa-mi duc copiii la Steaua!"

„Vreau sa-mi duc copiii la Steaua!"

03 Apr 2004   •   00:00
„Vreau sa-mi duc copiii la Steaua!"

Desi pare imposibila, dupa potopul de acuze grele aruncate de patronul stelist in directia selectionerului, pacea dintre Anghel Iordanescu si Gigi Becali poate fi fortata de familiile celor doi.

Pentru prima oara de la declansarea procesului, selectionerul a marturisit ca ar avea motive sa accepte stingerea conflictului cu Gigi Becali. Dupa ce a spus ca este prieten cu boss-ul din Ghencea, Generalul a dezvaluit ca Gigi Becali are in familia Iordanescu aliati foarte puternici si importanti.

STELISTI. „Acasa, aia mici nu-mi dau pace. Sunt stelisti pana in maduva oaselor si ma intreaba de zece ori pe zi de ce nu ma impac cu Gigi Becali. Imi spun ca el e un om bun, iar eu le repet intr-una ca si eu cred acelasi lucru. Pentru ca m-au innebunit prin casa cu Steaua, i-am luat si pe ei la derby-ul Steaua - Rapid. Cand am coborat toti trei din loja Federatiei ne-am intalnit cu Gigi Becali. Mai era cu doua persoane, pe care le-am salutat, lucru pe care nu se cadea sa nu-l fac si cu domnul Becali. Dupa aceea, eu m-am indepartat, iar Gigi a ramas mai in spate si mi-a sarutat baietii. Cand au venit langa mine, mi-au spus din nou: «Ai vazut, tata, ce om bun e Gigi!?»", a povestit Iordanescu

PROMISIUNE. Daca fiul cel mare al lui Iordanescu, Eduard, a trecut pe la juniorii Stelei si mezinii familiei selectionerului vor sa joace la grupele de copii din Ghencea. „Le-am promis deja ca, dupa ce trece meciul cu Scotia, merg cu ei de mana la centrul de copii si juniori. Vazand la televizor tot felul de imagini si declaratii despre conflictul meu cu patronul stelist, i-am simtit nelinistiti. Sunt foarte speriati ca, daca nu ne impacam, nu-i mai primeste Gigi Becali la Steaua", a marturisit selectionerul Romaniei.

INFLUENTA. Pentru Iordanescu, familia este foarte importanta. Este de notorietate influenta pe care sotia sa, Valeria, dar si fiul cel mare, Eduard, au avut-o asupra sa dupa infrangerea cu 2-5 suferita in fata Danemarcei, atunci cand Generalul a vrut sa-si dea demisia. La vremea respectiva, dupa incheierea negocierilor cu presedintele FRF, Mircea Sandu, pentru ramanerea la echipa nationala, Iordanescu a declarat ca sotia sa l-a sfatuit sa nu plece.

NEMULTUMIRE. Desi a dorit de cateva ori sa se impace cu patronul Stelei, Iordanescu a renuntat de fiecare data in momentul in care Gigi Becali a iesit pe posturile de televiziune sau in presa cu declaratii incendiare. Ultimul episod similar s-a petrecut in Scotia, cand selectionerul a citit in ziarele de acasa despre faptul ca Becali este sigur de impacare.
Mihai Igirosanu


Prietenie stransa intre sotii

In ciuda conflictului deschis dintre cei doi, sotiile lui Gigi Becali si Anghel Iordanescu au o foarte stransa relatie de prietenie, vizitandu-se reciproc destul de des. De altfel, anul trecut, Valeria Iordanescu a avut un rol aproape decisiv in organizarea intalnirii dintre sotul sau si Gigi Becali, care se parea ca va conduce la incetarea razboiului. Doamna Iordanescu este foarte legata de biserica, pastreaza legaturi stranse cu preotii si ii procura selectionerului iconitele si amuletele pe care acesta le tine la el in timpul meciurilor.

×
Subiecte în articol: sport gigi becali gigi becali iordănescu