x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adversare europene - Rezerve de liga a treia

Adversare europene - Rezerve de liga a treia

de Delia Gomoescu    |    27 Oct 2006   •   00:00
Adversare europene - Rezerve de liga a treia

Real Madrid a jucat cu echipa a doua in partida cu Ecija din Cupa Spaniei si n-a reusit sa scoata decat un egal, 1-1. "Galacticii" vor incerca sa dreaga busuiocul in returul de pe "Bernabeu".

Multe dintre adversarele echipelor romanesti in Europa au fost angrenate in aceasta saptamana in cupe nationale. Daca Lyon a scos pe PSG din Cupa Ligii Frantei, iar Tottenham s-a calificat in optimile Cupei Ligii Angliei, Leverkusen a fost eliminata din Cupa Germaniei de o echipa de liga a doua.

STEAUA. Dupa ce a invins Steaua si Barcelona, Real Madrid n-a fost in stare sa treaca in Cupa Spaniei de o formatie din a treia liga, Ecija. Madrilenii au remizat, 1-1 in prima mansa, si vor juca pentru calificare in returul de pe "Santiago Bernabeu". Real a deschis scorul prin Cassano, in minutul 67, iar Nolito a restabilit egalitatea (’81). E adevarat ca Fabio Capello a odihnit mare parte dintre titulari, dar i-a avut pe teren pe rezervele de lux Beckham, Cassano si Ronaldo. In schimb, in Franta, Lyon nu poate fi oprita nici macar in Cupa Ligii. Baietii lui Gerard Houllier s-au calificat in sferturi dupa ce au castigat cu 2-1 partida cu PSG, adversara Rapidului din grupa G a Cupei UEFA. Golurile lionezilor au fost marcate de Wiltord (’88 si ’90), in timp ce pentru parizieni a inscris Paulo Cesar, in minutul 58 din penalty. In optimile de finala ale Cupei Ucrainei, Florin Cernat a marcat un gol pentru Dinamo Kiev in meciul cu FC Harkov, castigat cu 2-0. Mihalik (’34) a deschis scorul, iar romanul a majorat avantajul in minutul 53.

DINAMO. Bayer Leverkusen, adversara "cainilor" in grupa B a Cupei UEFA, a fost eliminata in turul doi al Cupei Germaniei, fiind invinsa 2-3, dupa prelungiri, de MSV Duisburg (liga a doua). Golurile "aspirinelor" au fost marcate de Barnetta (’20) si Rolfes (’83). La Duisburg, Mihai Tararache a fost integralist, iar Filipescu nu a fost convocat. O alta componenta a grupei B, Tottenham, s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Ligii Angliei, dupa ce a castigat cu 5-0 intalnirea cu gruparea de amatori Milton Keynes Dons. La randul sau, Besiktas a invins cu 5-1 pe terenul lui Bucaspor, intr-un meci din grupa D a Cupei Turciei. Pentru "vulturi" au marcat Fahri (’12), Gulec (’41), D. Bobo (’59, ’83) si Delgado ’79.

×
Subiecte în articol: sport cupei