x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aihan Omer: Nu ne culcăm pe o ureche. Mergem la victorie în Cehia!

Aihan Omer: Nu ne culcăm pe o ureche. Mergem la victorie în Cehia!

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Oct 2009   •   00:00

UCM Reşiţa a plecat spre Cehia, pentru returul meciului cu HCB Karvina, partidă ce contează pentru manşa secundă din turul II al Cupei EFH. Bănăţenii susţin că vor aborda meciul cu cehii ca şi când partida nu ar fi aproape rezolvată după rezultatul de la Reşiţa.



Meciul tur s-a încheiat  cu scorul de 40-32 în favoarea românilor, handbalişti care susţin că nu au încredere că diferenţa de opt goluri poate fi suficientă în perspectiva calificării în turul trei al Cupei EHF. "Am pregătit meciul foarte bine, mai ales că adversarii s-au arătat optimişti în privnţa recuperării diferenţei. Ei vor face totul să se califice, dar nu vrem surprize. Trebuie să mergem la victorie, nu cu gândul de a nu pierde la mai puţin de opt goluri. Nu ne culcăm pe o ureche", a întărit antrenorul Aihan Omer acest aspect. UCM Reşiţa va susţine astăzi, de la ora 11.30, un ultim antrenament pe teren propriu, iar apoi va face deplasarea cu avionul spre Karvina.

Partida este programată duminică, iar pe banca tehnică va sta tot secundul Gligore Czari, Aihan Omer fiind suspendat de EHF din competiţiile internaţionale, pe o perioadă de cinci ani.

×
Subiecte în articol: sport