x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone, spre Dinamo

Andone, spre Dinamo

de Marius Mihalcea    |    27 Mai 2010   •   00:00

Ioan Andone, care mai are contract cu Rapid până la sfârşitul acestei luni, pare mai degrabă tentat să dea curs ofertei lui Dinamo decât să continue la gruparea de lângă Podul Grant. "Domnul Copos nu mi-a oferit nimic. Ne-am întâlnit şi nu mi-a oferit nimic, ce prelungire să semnez? Restul sunt prostii", a declarat ieri tehnicianul în vârstă de 50 de ani.

Potrivit impresarului lui Andone, Victor Becali, lucrurile nu sunt nici pe departe lămurite, în sensul că "Fălcosul" nu a refuzat ferm oferta conducerii Rapidului, lăsând încă loc de discuţii: "Nu este nimic sigur acum. Andone nu a refuzat Rapidul. Deocamdată se poate întâmpla orice. Este adevărat însă că acum Andone este mai aproape de Dinamo, dar nu este nimic stabilit".

Principalul acţionar al giuleştenilor, George Copos, este însă optimist că va reuşi până la urmă să-l păstreze pe Andone la cârma echipei din Grant şi sezonul viitor, mai ales că antrenorul este apreciat atât de jucătorii "alb-vişinii", cât şi de suporteri. "El este un om de caracter şi un profesionist adevărat. Andone este legat de Rapid şi cred că va continua cu noi", a spus Copos.

"Degeaba speră Copos că-l va ţine pe Andone la Rapid, câtă vreme lui Andone îi face foarte tare cu ochiul planul pe care i l-au prezentat şefii lui Dinamo şi faptul că i s-a propus postul de manager general în cadrul clubului. Eu zic că «Ando» e ca şi antrenorul lui Dinamo", s-a pronunţat un apropiat al tehnicianului.

×
Subiecte în articol: sport