x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ANGLIA - "Diavolii" iau avans

ANGLIA - "Diavolii" iau avans

de Mihai Igirosanu    |    28 Dec 2006   •   00:00
ANGLIA  -  "Diavolii" iau avans

Etapa a 20-a din Premier League a fost una de cosmar pentru campioana en-titre, Chelsea Londea. Trupa lui Jose Mourinho n-a reusit decat un 2-2 acasa impotriva nou-promovatei Reading.

Etapa a 20-a din Premier League a fost una de cosmar pentru campioana en-titre, Chelsea Londea. Trupa lui Jose Mourinho n-a reusit decat un 2-2 acasa impotriva nou-promovatei Reading. Remiza de pe Stamford Bridge a fost speculata prompt de Manchester United, care a invins pe teren propriu cu 3-1, pe Wigan, distantandu-se la patru puncte in fruntea clasamentului. Ivorianul Didier Drogba a reusit o dubla spectaculoasa pentru Chelsea, prin care londonezii au condus atat cu 1-0, cat si cu 2-1. Cu toate acestea, in minutul 85 fundasul Cole a degajat exact in coechipierul sau Essien, mingea ricosand in poarta lui Chelsea. Eforturile de final ale campionilor au fost in zadar, Reading plecand acasa cu un punct nesperat.

Daca Chelsea se chinuia cu Reading, Manchester a zburdat pe Old Trafford in fata lui Wigan. Eroul meciului a fost portughezul Cristiano Ronaldo, autor a doua goluri, in minutele 47 si 50. In celelalte meciuri, Arsenal a invins cu 2-1 la Watford, iar Liverpool s-a inclinat, 0-1, pe terenul celor de la Blackburn Rovers. Iata rezultatele complete: Bolton - Newcastle 2-1, Everton - Middlesbrough 0-0, Sheffield Utd. - Manchester City 0-1, West Ham - Portsmouth 1-2, Tottenham - Aston Villa 2-1.

×
Subiecte în articol: sport