x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Apel umanitar. Chiajna şi FCSB joacă pentru Anastasia

Apel umanitar. Chiajna şi FCSB joacă pentru Anastasia

de Theodora Şutiu    |    14 Feb 2019   •   10:49
Apel umanitar. Chiajna şi FCSB joacă pentru Anastasia

Oficialii echipei Concordia au decis ca banii încasaţi din bilete la meciul contra celor de la FCSB, programat luni, să fie donaţi unei fetiţe grav bolnave. Anastasia are trei ani şi a fost diagnosticată cu tumoare pe creier şi trebuie operată în cel mai scurt timp.

Gestul celor de la Chiajna a fost urmat imediat și de către FCSB. Oficialii roș-albaștrilor fac apel către suporteri ca aceștia să vină în număr cât mai mare la meci, iar stadionul să fie arhiplin. „Şi tu o poţi ajuta pe Anastasia. Cancerul i-a acoperit toată emisfera stângă a creierului, dar fetița e puternică și curajoasă. A trecut cu bine printr-o operație cu riscuri mari și șanse aproape inexistente, iar acum are nevoie urgentă de contribuția ta. Anastasia are șansa să se vindece, medicii din Israel au confirmat acest lucru. Chiar dacă diagnosticul crunt, cumplit, ne-a cutremurat, dorința de viață și tăria Anastasiei ne arată câtă putere stă într-un om mic și ne dau încredere să sperăm. Orice sumă contează enorm. Îți mulțumim din suflet”, au scris cei de la Concordia, postare preluată şi de administratorii paginii grupării roş-albastre.

Pentru partida cu FCSB, ilfovenii au decis ca prețul unui bilet la peluze să fie de 10 lei, 20 de lei la tribuna a II-a, 30 de lei la tribuna I și 50 de lei la tribuna zero. Mai mult, puteți face donații și în contul RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatăl Anastasiei.

Fetița are nevoie de 100.000 de euro pentru operație, iar până în acest moment s-au strâns aproape 85.000.

 

 

×