x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Apreciere - Amanar, in Hall of Fame

Apreciere - Amanar, in Hall of Fame

de Madalina Corbeanu    |    19 Ian 2007   •   00:00
Apreciere  -  Amanar, in Hall of Fame

Multipla campioana Simona Amanar (foto) a intrat in grupul restrans al legendelor din Hall of Fame, fiind invitata la ceremonia programata la 11 mai 2007 in Oklahoma.

Multipla campioana Simona Amanar (foto) a intrat in grupul restrans al legendelor din Hall of Fame, fiind invitata la ceremonia programata la 11 mai 2007 in Oklahoma. Din International Gymnastics Hall of Fame mai fac parte doar cinci romani: Nadia Comaneci (1993), Bela Karoly (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001) si Daniela Silivas (2002).

FERICITA. "Este o mare onoare pentru mine sa ma regasesc printre numele mari ale gimnasticii mondiale. Sincer, sunt fericita, pentru ca nu ma asteptam la asa ceva. Am muncit mult si ma bucur ca acum primesc roadele", a marturisit emotionata Simona Amanar, care s-a retras de sapte ani din viata sportiva, ocupand in acest moment functia de vicepresedinte al FRG. Simona va merge in SUA impreuna cu sotul ei, Cosmin Tabara, si cu fiul lor, Alexandru, in varsta de 4 ani si jumatate.

×
Subiecte în articol: sport