x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Arabia Saudita / Iordanescu se cere acasa

Arabia Saudita / Iordanescu se cere acasa

de Madalina Corbeanu    |    10 Mar 2006   •   00:00
Arabia Saudita / Iordanescu se cere acasa

Presa saudita sustine ca Anghel Iordanescu, antrenorul echipei Al Ittihad, ar urma sa fie destituit chiar astazi de catre conducerea clubului.
Potrivit site-ului www.middleeastfootball.com, relatiile dintre printii care patroneaza gruparea araba si tehnicianul roman s-au deteriorat in ultima perioada, in special dupa aparitia zvonurilor potrivit carora Iordanescu s-ar afla in tratative pentru preluarea unei formatii din Emiratele Arabe Unite. "Imediat dupa ce imi termin mandatul la Al Ittihad, adica in aprilie, vreau sa ma intorc acasa. Deocamdata, doar in concediu", a declarat fostul antrenor al reprezentativei Romaniei.

LAMURIRI. Referitor la iminentul "divort" de Al Ittihad, Iordanescu a precizat: "Discutiile cu cei din Emirate au existat, insa anul trecut, in nici un caz acum. De asemenea, citisem prin ziarele de aici ca voi fi dat afara, cand eu sunt ca si calificat cu echipa pentru play-off, avand si un numar de patru meciuri mai putin disputate". In momentul de fata, Al Ittihad, care a devenit campioana a Arabiei Saudite in 2005 avandu-l pe Anghel Iordanescu antrenor, ocupa locul 3 in clasament, cu 30 de puncte dupa disputarea a 16 jocuri. Al Ahli, 29 puncte din 19 meciuri, Al Hazm, 29 puncte din 20 jocuri si Al Ettifaq, 26 puncte din 19 jocuri vor lupta, alaturi de Al Ittihad, pentru celelalte doua locuri calificante in play-off-ul campionatului Arabiei Saudite.

×
Subiecte în articol: sport