x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aratati tot ce aveti mai bun!

Aratati tot ce aveti mai bun!

07 Aug 2004   •   00:00

Razvan Lucescu si Walter Zenga, antrenorii celor doua formatii, sunt rezervati inaintea celei mai importante partide din acest inceput de sezon. Jocul Rapid - Steaua se va disputa maine, cu incepere de la ora 20:15, si va fi transmis in direct de TVR 1.

SORIN ANGHEL, IONUT PADURARU

Inceputa in urma cu doar o saptamana, Divizia A - Burger ofera deja primul derby. Rapid si Steaua se vor afla fata in fata intr-un meci pe care unii l-au catalogat "Duelul portarilor", dupa postul pe care au evoluat cei doi tehnicieni.

CALM. De la venirea lui Razvan Lucescu la Rapid, aerul de mahala a disparut subit. Antrenorul formatiei de sub Podul Grant evita sa produca polemici, incercand sa pastreze linistea in lotul pe care il pregateste. "Ne asteapta un joc important, dar nu decisiv. Ne vom prezenta cu gandul de a obtine totul. Simt echipa foarte motivata inaintea acestui derby. Apreciez increderea pe care jucatorii o au in fortele proprii. Nu este un duel intre portari, ci intre doua echipe. Exista o incarcatura mai speciala datorita rivalitatii dintre suporterii celor doua formatii", a declarat Lucescu Jr, aflat in fata celui mai important joc din cariera sa de antrenor.

REZERVAT. Nici antrenorul Stelei, Walter Zenga, nu s-a hazardat in declaratii spectaculoase inaintea meciului cu formatia pregatita de Razvan Lucescu, pe care il considera prietenul sau. "Un derby e un derby. Nu exista favorita. Va castiga echipa care va fi mai concentrata si care va intra mai repede in meci. Nu ma multumesc cu un egal, vreau sa castigam, dar pe teren se poate intam-pla orice. Am vorbit cu Razvan de mai multe ori de cand am venit in Romania, dar pentru 90 de minute vom uita ca suntem prieteni", a opinat italianul.

Razvan Lucescu ramane tot in tribuna

Dupa ce marti a fost suspendat pentru doua etape in urma patrunderilor repetate pe care le-a avut pe timpul jocului de la Iasi, Razvan Lucescu a introdus "Apel" la decizia Comisiei de Disciplina. Pedeapsa a ramas in continuare aceeasi, tehnicianul Rapidului urmand sa priveasca meciurile cu Steaua si CFR Cluj din tribuna. "Sunt un pic dezamagit ca aceasta suspendare a ramas valabila. Eu sunt singurul vinovat pentru patrunderile in teren. Sper ca si celelalte cazuri sa fie judecate cu aceeasi masura", a declarat Lucescu Jr. (Sorin Anghel)

BRAZILIENI

Razvan Lucescu nu ii va folosi in partida de maine seara pe cei doi brazilieni pe care ii are in lot, Rogerio si Junino. "Cei doi brazilieni vin din vacanta si nu sunt inca pregatiti sa joace la Rapid. Ei sunt in urma cu pregatirea fizica si deocamdata nu ma pot baza pe ei. Mai tarziu sper ca ei sa devina oameni de baza la Rapid si sa justifice alegerea pe care am facut-o. Am mare incredere in acesti jucatori. Sper sa nu imi insele increderea pe care am avut-o in ei", a declarat Razvan Lucescu.

STELISTII SUNT OPTIMISTI

Jucatorii Stelei sunt convinsi ca echipa lor pleaca cu prima sansa. "Va fi un meci echilibrat, dar sper sa ne aratam valoarea si sa invingem. Au venit jucatori noi, suntem mai puternici, dar trebuie ca acum sa fim tari nu numai cu gura, ci si pe teren", a spus Mirel Radoi. Capitanul Stelei a fost completat si de catre Petre Marin, care a evoluat si la Rapid: "Suntem increzatori si optimisti. Pentru mine, nu este un meci special, chiar daca am jucat in trecut la Rapid. Teoretic, suntem favoriti, avem un lot mai valoros", a conchis, la randul sau, "Roberto Carlos".

ETAPA a III-a

Ieri

  • FC Brasov - Bacau 0-0

  • Apulum - Poli Iasi 2-1
    Au marcat: M. Stanciu (’28) si Paleacu (’41) / Ad. Cristea (’25)

    Azi
  • 20:00 Otelul - FC Arges Arbitri: S. Coltescu - G. Dimaca, Oct. Sover (Se disputa pe stadionul Astra din Ploiesti)
  • 20:00 Dinamo - Sportul Studentesc (National TV) Arbitri: Aug. Constantin - A. Florescu, C. Florescu
  • 20:15 "U" Craiova - Farul (Antena 1) Arbitri: Cr. Balaj - N. Marodin, M. Nagy
  • 21:00 "Poli" Timisoara - FC National (TVR 2) Arbitri: R. Dumitru - I. Popa, D. Iliescu

    Duminica
  • 18:00 Gloria - CFR Cluj (Telesport) Arbitri: Al. Deaconu - D. Burloiu, Ad. Vidan
  • 20:15 Rapid - Steaua (TVR 1) Arbitri: I. Serea - Cr. Nica, I. Cojocaru

    Meciurile FC Brasov - FCM Bacau si Apulum - "Poli" Iasi s-au disputat dupa inchiderea acestei editii.
  • ×
    Subiecte în articol: sport rapid lucescu razvan