x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Arbitrul Sebastian Colţescu a încercat să se sinucidă

Arbitrul Sebastian Colţescu a încercat să se sinucidă

05 Oct 2008   •   00:00

Tentativă de sinucidere în lumea arbitrilor din fotbalul românesc. Sebastian Colţescu a încercat vineri seară să se arunce de la fereastra apartamentului său, situat în cartierul Bănie din Craiova. Arbitrul a fost salvat de poliţişti, care fuseseră alertaţi de vecini.



Tentativă de sinucidere în lumea arbitrilor din fotbalul românesc. Sebastian Colţescu a încercat vineri seară să se arunce de la fereastra apartamentului său, situat în cartierul Bănie din Craiova. Arbitrul a fost salvat de poliţişti, care fuseseră alertaţi de vecini.

Persoane din lumea fotbalului susţin că Sebastian Colţescu a suferit o depresie, precizează jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor. "Colţescu a fost ţintă a celor de la FRF, apoi a devenit o victimă. Au reuşit să distrugă unul dintre cei mai talentaţi arbitri din România", a declarat după aflarea veştii Ion Crăciunescu, fost arbitru FIFA.

Sebastian Colţescu era suspendat temporar de la meciurile din Liga I şi Liga a II-a după o serie de greşeli grave pe care le-a comis la meciul disputat între Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov, suspendare care îl lăsase practic fără nici o sursă de venit.

Arbitrul nu se află la prima tentativă de suicid. Ion Crăciunescu, cel care i-a îndrumat cariera craioveanului, a dezvăluit că mai trecuse printr-un moment depresiv înainte de meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov. "La meciul de la Mediaş l-au terminat. Înainte cu o zi de acel meci, Colţescu ieşise din spital tot după o prostie de genul acesta, însă nu a spus nimic nimănui, tocmai pentru ca să arbitreze. Dar după o chestie de genul ăsta nu ai cum să arbitrezi. Nu s-a conformat sistemului şi a fost curăţat", a declarat Crăciunescu.
www.antena3.ro

Cauza - O ceartă cu iubita sa

Vasile Iordache, unul dintre vecinii lui Sebastian Colţescu, susţine că în seara în care bărbatul a încercat să se sinucidă a auzit mai multe discuţii între arbitrul craiovean şi mama sa.

"A venit mama lui la el şi i-a spus că nu vrea să îi deschidă din cauză că se certase cu prietena lui. I-a spus mamei sale că e supărat şi că nu vrea să îi deschidă uşa. I-a zis că dacă nu pleacă se aruncă pe geam. Apoi, mama lui s-a dus la el la geam, iar el a deschis geamul să vorbească cu ea. I-a zis că dacă nu pleacă se aruncă", a declarat Vasile Iordache.

El spune că cei care au sunat la Poliţie după ajutor sunt nişte vecine care au auzit discuţiile între Colţescu şi mama lui.

"Au auzit nişte vecine discuţia asta şi au chemat Poliţia. Are nişte vecine mai sărite, ele s-au speriat şi au sunat la Poliţie. Aşa s-a întâmplat. El e băiat bun, nu a avut probleme niciodată cu nimeni", Vasile Iordache.

Potrivit sursei citate, iubita arbitrului este studentă în Grecia şi recent tânărul o vizitase.

"Prietena lui ştiu că este studentă în străinătate şi s-a întors de curând de la ea. A venit de vreo două ori pe la el, pe aici", a mai spus Vasile Iordache.

Nicu Neagoe, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, unul dintre oamenii care îl cunoaşte bine pe Sebastian Colţescu, este şocat de gestul arbitrului craiovean.

"Nu cred că este vorba despre o problemă sentimentală. Cred că are legătură cu activitatea sa fotbalistică", a declarat Nicu Neagoe.
Mediafax

×