x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Argentinianul Miranda

Argentinianul Miranda

de Ionut Paduraru    |    02 Feb 2008   •   00:00
Argentinianul Miranda

Conducerea dinamovistă a găsit înlocuitor pentru Claudiu Niculescu: atacantul argentinian Osvaldo Miranda, de la Gimnasia de Jujuy, pentru care “câinii” vor plăti 1,5 milioane de dolari.

 

DINAMO - Variantă pentru atac


Conducerea dinamovistă a găsit înlocuitor pentru Claudiu Niculescu: atacantul argentinian Osvaldo Miranda, de la Gimnasia de Jujuy, pentru care “câinii” vor plăti 1,5 milioane de dolari.

Surse din cadrul grupării din “Ştefan cel Mare” au declarat că tranzacţia a fost perfectată şi că jucătorul de 23 de ani este aşteptat să sosească în România în timp util, pentru a face deplasarea cu restul delegaţiei în Antalya. Miranda a fost în această iarnă şi pe lista de achiziţii a Stelei, care a renunţat la el după ce a ajuns la un acord cu alţi trei jucători sud-americani. Fotbalistul joacă la Gimnasia de Jujuy, locul 13 din 20 de echipe în ultimul campionat din Argentina. În 2007, Miranda a jucat în toate cele 16 meciuri din Clausura, înscriind patru goluri. Atacantul argentinian va avea la Dinamo un salariu de 200.000 de euro pe sezon.

Un alt atacant dorit de Dinamo, moldoveanul Igor Bugaev, a ajuns deja în Antalya, unde se pregăteşte cu naţionala ţării sale pentru partida amicală cu Kazahstan, de la 6 februarie. Administratorul delegat Cornel Dinu îi va monitoriza în acest meci pe Bugaev şi pe portarul Stanislav Namaşko. După terminarea partidei, cei doi fotbalişti moldoveni se vor alătura lotului dinamovist, urmând a fi testaţi până la 14 februarie, în vederea unui eventual transfer.

 

ANTRENAMENT. “Câinii” au făcut ieri primul antrenament de la revenirea din Cipru, după două zile libere primite de la antrenorul Cornel Ţălnar. Surpriza a reprezentat-o prezenţa lui Marius Niculae, care se află în ţară pentru câteva zile şi a venit să se pregătească alături de foştii săi colegi. “Am patru zile libere de la Inverness şi am venit aici, unde mă simt mereu ca acasă. Băieţii au fost şocaţi când m-au văzut în vestiar, nu ştiau ce se întâmplă. Am venit să dau probe la Dinamo, dacă tot a plecat Claudiu Niculescu”, a glumit apoi “Săgeată”.

 

Şapte meciuri în Antalya

Dinamoviştii vor pleca mâine, la ora 14:00, în Antalya, unde va avea loc al doilea stagiu de pre­gă­tire din această iarnă. În Turcia, delegaţia “roş-albă” va fi cazată la Hotelul Papillon Aisha, de cinci stele. Conducătorii di­na­movişti au stabilit şapte partide amicale: cu MK Slaven Belupo (Croa­ţia, locul 3, la 6 fe­bruarie, ora 15:00), cu Lech Poznan (Polonia, locul 3, la 8 februa­rie, ora 15:00), cu Litex Loveci (Bulgaria, locul 7, la 10 februarie, ora 15:00), cu Siofok (Ungaria, locul 10, la 12 februa­rie, ora 11:00), cu Zalaegerszeg (Ungaria, locul 7, la 12 februarie, ora 16:00), cu Pohang Steelers (Coreea, la 14 februarie, ora 11:00) şi cu Rabotnicki Kometal (Macedonia, locul 1, la 14 februa­rie, ora 16:00).

×
Subiecte în articol: sport locul