x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atletism - Beregszaszy, suspendat

Atletism - Beregszaszy, suspendat

de Madalina Corbeanu    |    15 Feb 2007   •   00:00
Atletism - Beregszaszy, suspendat

Stefan Beregszaszy a fost suspendat de FR de Atletism din functia de antrenor la lotul national, deoarece a schimbat locul de pregatire, din Maroc in Grecia, al fostei atlete Maria Cioncan, decedata in urma unui accident de circulatie. La intoarcerea in tara, masina condusa de fosta sportiva s-a izbit de un copac de pe marginea soselei in apropierea localitatii Pleven, in urma impactului atleta pierzan- du-si viata.

VINA. Antrenorul Beregszaszy a declarat ca este inca afectat de nenorocirea care i-a schimbat viata. "Sunt bulversat ca nici nu imi mai vine sa fac vreun comentariu. Decizia mi se pare corecta. Am fost primul care am cerut sa fiu sanctionat, pentru ca am gresit. Sanctiunea este minora fata de suferinta pe care am indurat-o. Este o greseala pe care mi-am asumat-o. Insa faptul ca am schimbat locul de pregatire trebuie sa fie delimitat de moartea Mariei Cioncan, care a survenit in urma unui accident ingrozitor", a spus Beregszaszy, suspendat de conducerea Federatiei pe parcursul anului 2007.

MAHNIRE. Intrebat daca isi mentine decizia pe care a luat-o dupa moartea elevei sale, aceea de a renunta definitiv la antrenorat, Stefan Beregszaszy nu a ezitat: "Nu imi voi schimba hotararea, pentru ca nu stiu daca voi mai fi in stare sa revin. Sunt dezamagit de reactiile care au aparut in presa, cum ca as vrea sa fac un puci impotriva unor conducatori federali. De asta imi arde mie? Dupa o viata petrecuta in sport, lucrand ultimii 38 de ani ca antrenor, cred ca nu merit sa fiu desconsiderat". (Madalina Corbeanu)

×
Subiecte în articol: sport