x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Australian Open - Intra in joc Victor si Edina

Australian Open - Intra in joc Victor si Edina

de Madalina Corbeanu    |    13 Ian 2007   •   00:00
Australian Open  -  Intra in joc Victor si Edina

Dupa ce nici unul dintre tenismenii romani nu au reusit sa treaca de calificari la Openul Australiei, norocul le-a zambit la tragerea la sorti celor doi reprezentanti ai tarii noastre inscrisi pe tabloul principal.

Dupa ce nici unul dintre tenismenii romani nu au reusit sa treaca de calificari la Openul Australiei, norocul le-a zambit la tragerea la sorti celor doi reprezentanti ai tarii noastre inscrisi pe tabloul principal. Victor Hanescu (foto) si Edina Gallovits vor infrunta in primul tur al turneului de la Melbourne, care va debuta luni, 15 ianuarie, nume mai modeste ale tenisului mondial.

SANSE. Astfel, Hanescu va juca in compania canadianului Frank Dancevic, numarul 88 mondial. Cei doi s-au mai intalnit o singura data, in 2004, cu ocazia meciului de Cupa Davis Romania - Canada, partida castigata de roman.

La feminin, Edina Gallovits, numarul 109 WTA, o va avea ca adversara pe americanca Meilen Tu, locul 88. In cele doua partide in care jucatoarele s-au mai intalnit pana acum s-a impus americanca. Favoritii turnelui au fost desemnati elvetianul Roger Federer, detinatorul trofeului, si rusoaica Maria Sarapova.

×
Subiecte în articol: sport