x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Azi in tara, luni in Italia

Azi in tara, luni in Italia

de Mihai Igirosanu    |    09 Iul 2005   •   00:00
Azi in tara, luni in Italia

Dupa cateva zile petrecute la Santo Domingo, unde s-au si cununat luni, Adrian si Consuelo Mutu vor ajunge astazi in Romania.

Internationalul Adrian Mutu si proaspata lui sotie, Consuelo, vor sosi astazi in Romania. Destinatia lor principala este orasul natal al fotbalistului, Pitesti. Mutu si sotia sa tin sa-i viziteze si pe parintii jucatorului, dupa ce cununia civila a avut loc, in secret, la Santo Domingo, doar in prezenta familiei lui Consuelo.

PROGRAM. Cei doi nu vor avea prea mult timp la dispozitie pentru vacanta, deoarece Mutu a fost anuntat zilele trecute ca la inceputul saptamanii viitoare trebuie sa se prezinte la startul pregatirilor lui Juventus, la Torino. Consuelo il va insoti pe Adrian si in Italia, ei rezervandu-si deja si biletele de avion pe ruta Bucuresti - Torino. Cel mai probabil, Mutu si sotia sa vor ajunge in cursul zilei de luni in Peninsula, acolo unde Adrian se va pune la dispozitia antrenorului campioanei Italiei, Fabio Capello.

SCHIMBARE. "La inceput nu prea avea ganduri de a se insura. Venise doar sa mi-o prezinte pe Consuelo ca femeie. Dupa ce am avut timp sa o cunosc pe fata, mi-am dat seama ca e potrivita pentru el si i-am spus ca nu are voie sa o scape. E o femeie deosebita, inteligenta si care stie ce vrea de la viata. Veti vedea ce transformare va suferi Mutu. Din toate punctele de vedere, atat ca persoana, cat si fotbalistic. De altfel, eu i-am spus cu ceva timp in urma ca, daca vrea sa mai pastreze relatiile cu mine, trebuie sa se rupa de anturajul pe care il avea in Romania si in Anglia", a dezvaluit nasul celor doi, Nicu Gheara.

Din cate se pare, prima cununie religioasa va avea loc la data de 30 august, la Pitesti, acolo unde ar putea sosi si familia lui Consuelo, de la Santo Domingo.

INCERT
Prezenta lui Adrian Mutu in lotul lui Juventus pentru urmatorul sezon din Serie A ramane destul de putin probabila. Desi presedintele lui Juventus, Luciano Moggi, nu agreeaza varianta, antrenorul Fabio Capello tine neaparat sa-l aduca la Torino pe atacantul Romei, Antonio Cassano, un jucator esential in planurile sale pentru viitorul apropiat. Conform site-ului "Tifonet", in schimbul lui Cassano, noul tehnician al romanilor, Luciano Spaletti, si-l doreste pe Adrian Mutu, cu care a mai lucrat la Parma, in urma cu cateva sezoane. Tranzactia este destul de posibila, avand in vedere ca un alt fotbalist detinut de Juventus si dorit de Roma, mijlocasul ofensiv Fabrizio Miccoli, nu se afla in relatii prea bune cu capitanul gruparii din capitala Italiei, Francesco Totti. Conform aceleiasi surse, Spaletti doreste sa alinieze in campionatul urmator un trident ofensiv compus din Adrian Mutu, Vicenzo Montella si Francesco Totti.
×
Subiecte în articol: sport mutu adrian