x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bölöni a cazut de pe lista

Bölöni a cazut de pe lista

22 Noi 2004   •   00:00

Conform prestigiosului cotidian francez L’Equipe, Ladislau Bölöni ar fi refuzat deja sa preia postul de selectioner al nationalei Romaniei. Lista candidatilor lui Mircea Sandu se reduce acum la doar trei nume: Lucescu, Hagi si Piturca.

"Le place prea mult bautura"

Sedinta de duminica a Comitetului Executiv a fost una speciala. Pe langa discutiile pe marginea alegerii noului selectioner, subiectul principal l-a constituit indisciplina noii generatii de jucatori ai echipei nationale.

MIHAI IGIROSANU

JUCATORI. Dinu si Dobrin, doi fosti mari "jucatori". Pe vremea lor, bautura se consuma "cu limita"

Initiat de administratorul - delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, subiectul a declansat o adevarata dezbatere in sedinta, unul dintre cei mai duri fiind presedintele FRF, Mircea Sandu. Dezvaluirile lui Dinu, conform carora cinci jucatori ai echipei nationale au consumat mari cantitati de alcool in seara dinaintea meciului cu Danemarca, din martie, pierdut cu 2-5, sunt grave si vin sa confirme articolele din presa.

DEZVALUIRI. Dupa ce, in cadrul emisiunii "Nasul", de la B1 TV, dezvaluise, impreuna cu seful LPF, Dumitru Dragomir, ca la echipa reprezentativa se fac "plantoane", Dinu a adus si la cunostinta Comitetului Executiv cateva aspecte negative din viata "tricolorilor". "Eu am vrut sa iasa si mai dur", a marturisit ieri oficialul "cainilor", care va primi in curand sarcini extrem de importante in activitatea compartimentului tehnic al Federatiei.

"DOICA". Singurul om important din fotbalul nostru care a avut taria sa scoata la iveala aspecte chiar dureroase din viata "tricolorilor" a dezvaluit si cum a decurs discutia in sedinta de duminica: "Mircea Sandu a pronuntat cifre, eu doar le-am reprosat ca nu stiu sa bea. Si noi am fost o generatie careia i-a placut viata si spritul, dar aveam limite si constiinte. Ei combina berea, whisky-ul si sampania, dupa care ii aduce «doica» inapoi la cantonament. Stiu ei cine este «doica»", a incheiat Dinu.

OILE NEGRE
Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul sustin ca patru dintre jucatorii despre care s-a discutat in sedinta de duminica sunt Bogdan Lobont (foto), Cristi Chivu, Daniel Pancu si Adrian Mutu. Intamplator sau nu, doar Mutu a reusit o evolutie cat de cat satisfacatoare in partida cu Danemarca de la Bucuresti, deschizand scorul. Ceilalti au avut prestatii extrem de slabe, Lobont a gafat, primind un gol de la mijlocul terenului, Chivu a fost facut "harcea-parcea" de slalomurile lui Rommedahl, iar Pancu a fost ca si inexistent.

A ZIS NU
Conform prestigiosului cotidian francez L’Equipe, Ladislau Bölöni (foto) ar fi refuzat deja sa preia postul de selectioner al nationalei Romaniei. "Aflat sub contract pana in anul 2007 cu Stade de Rennes, Ladislau Bölöni a declinat deja propunerea de a prelua echipa Romaniei, aflata momentan intr-un moment de criza", noteaza ziarul din Hexagon. Daca informatia publicata in editia de ieri a L’Equipe este reala, inseamna ca lista candidatilor lui Mircea Sandu se reduce acum la doar trei nume: Lucescu, Hagi si Piturca.

CRISTIAN BIVOLARU NEGOCIAZA CU MIRCEA LUCESCU LA MILANO
Primul candidat la postul de selectioner cu care FRF va intra in negocieri este antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu. Astazi, la ora 14:00, secretarul general adjunct al FRF, Cristian Bivolaru (foto stanga) va pleca la Milano, acolo unde este delegat din partea UEFA la meciul de Liga Campionilor, AC Milan - Sahtior Donetk. "Ma voi intalni cu Lucescu si ii voi inmana si scrisorile pe care mi le va da presedintele Mircea Sandu. Deocamdata e prematur sa vorbim despre ce se va intampla. Ar insemna sa vindem blana ursului din padure. Sincer sa va spun, pe mine, personal, acum ma intereseaza mai mult sa am un meci linistit", a declarat oficialul FRF. Lui Ladislau Bölöni si lui Gica Hagi le vor fi trimise prin curier, scrisorile cu oferta, in vreme ce presedintele Mircea Sandu se va intalni cu Victor Piturca joi sau vineri. Fostul antrenor al Stelei ramane insa, conform surselor "federale", marele favorit al cursei pentru ocuparea postului de selectioner.
×
Subiecte în articol: sport mircea